Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 1–1



Δυνατό ματς με πολλά νεύρα κι εντάσεις έγινε στο γήπεδο του Γέρακα. Η φιλοξενούμενη Δόξα Αγίας Άννας προσπάθησε να παίξει καλό ποδόσφαιρο και διατήρησε τον έλεγχο των κινήσεων. Ο γηπεδούχος Πανσταυραϊκός εκμεταλλεύθηκε τις γεμάτες (!) από οπαδούς εξέδρες του γηπέδου, που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους και να «κερδίζουν» σφυρίγματα από τον φοβισμένο διαιτητή...
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι, κι έβαλαν γκολ στο 8' με τον Μουρούτη που η β’ βοηθός υπέδειξε λανθασμένα ως οφ-σάιντ, ενώ σε θέση οφ-σάιντ ήταν ο Νταλάνι, που δεν συμμετείχε στην φάση! Στο 18' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την μη αποβολή του Μπακανδρίτσου, που έπιασε εκτός περιοχής την μπάλλα με το χέρι.
Στο 25' ωραία προσπάθεια του Μουρούτη από πλάγια και πάσα στο ύψος του πέναλτυ, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ο Πάτσιος, που δεν ακολούθησε σωστά την φάση. Στο 32' αντεπίθεση της Δόξας μετά από συνδυασμό Νταλάνι-Μουρούτη, κατέληξε σε σουτ του Νταλάνι μέσα από την μικρή περιοχή, που απέκρουσε εντυπωσιακά και ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Κοτόβσκι. Στο 38' σε πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κορμπάκη, ο Πάτσιος δεν πρόλαβε να βρει την μπάλλα με το κεφάλι, προ κενής εστίας.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν στο β’ ημίχρονο, κι άνοιξαν το σκορ στο 50' με τον Σάκκα σε τετ-α-τετ να πλασάρει πολύ ωραία πάνω από τον Μπακανδρίτσο, αφού εκμεταλλεύθηκε ασίστ του Κάτσαρη στην πλάτη της άμυνας (1-0). Η φάση ξεκίνησε από επιθετικό φάουλ στον Μουστάκα, που δεν καταλόγισε ο διαιτητής.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά, κι ανέβασαν απόδοση. Όμως οι συνεχείς διακοπές του παιχνιδιού δεν ευνόησαν να παιχθεί ποδόσφαιρο... Στο 55' ωραίο γύρισμα του Μουρούτη από την αριστερή πλευρά, ο Κώτσης έδιωξε κόρνερ μπροστά από τον Παϊτέρη. Στο διάστημα 60’-75’ δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο, καθώς τα πολλά φάουλ και τα σκληρά μαρκαρίσματα (κυρίως των γηπεδούχων) δεν άφησαν το παιχνίδι να εξελιχθεί.
Στο 75' έκανε ωραία ενέργεια ο Μουρούτης, που πέρασε δύο αντιπάλους και πάσαρε εντός περιοχής στον Κωτσαδάμ, ο οποίος πλάσαρε στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλλα δοκάρι και γκολ, ισοφαρίζοντας 1-1. Το γκολ αυτό έδωσε άλλη εικόνα στο ματς και ακολούθησε ένα συγκλονιστικό 15λεπτο.
Στο 80' ο Πανσταυραϊκός βγήκε στην αντεπίθεση, όμως ο Μπακανδρίτσος διάβασε σωστά την φάση, βγήκε εκτός περιοχής και «καθάρισε» πριν ο Σάκκας προλάβει την μπάλλα.
Στο 83' ο Κορμπάκης της Δόξας, απείλησε με σουτ μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Ίδιο αποτέλεσμα είχε και σουτ του Στρατή στο 86'.
Μοναδική ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι με τον Γεωργακόπουλο στο 90', που αστόχησε με κεφαλιά σε κενή εστία, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Σάκκα.
Στο 93' ήταν σειρά των φιλοξενούμενων, με τον προωθημένο Τσούπη να πιάνει κεφαλιά μέσα από την περιοχή, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωτσαδάμ, όμως η μπάλλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.
Διαιτητές: Γκούβας – Ν. Κορωνιάς, Μαραγκού. Κακός ο διαιτητής, άφησε παραπονούμενες και τις δύο ομάδες με τις αποφάσεις του. Έδειξε πολλές λάθος κάρτες στους φιλοξενούμενους, ενώ δύο φορές απέφυγε την δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτες των γηπεδούχων.
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ (Οικονομίδης): Κοτόβσκι, Τσολαρίδης, Σκλήβας, Λατσούνας, Κώτσης (80’ Λάσκαρης), Κάτσαρης, Μήτρου, Γκιόνι (72’ Γεωργακόπουλος), Σάκκας, Ράδος, Λέκας.
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος, Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας (86' Μπαντής), Καλλιανέζος, Πάτσιος (62' Κωτσαδάμ), Κορμπάκης, Μουρούτης, Νταλάνι, Παϊτέρης (63' Στρατής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money