Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–2


Το 1-1 από τον μη διακρινόμενο Μωραΐτη στο 51'

Μετά από επεισοδιακό αγώνα, με νεύρα και διακοπές, ο καλύτερος Παλλαυρεωτικός νίκησε στην Ραφήνα τον Αετό Πικερμίου με 2-1. Παρά την πρωτοβουλία στις κινήσεις που διατήρησαν στην αρχή οι φιλοξενούμενοι (με ιδιαίτερα απειλητικό τον Νικολαϊδη, ο οποίος με μακρινά σουτ δοκίμαζε συνέχεια την ετοιμότητα του Βοτσίδη), ο Αετός Πικερμίου προηγήθηκε στο σκορ (30’) μετά από κτύπημα φάουλ του Σερμαγιά και κοντινό πλασέ του Γκούτσια (1-0). Ο Αετός είχε ευκαιρία και δύο λεπτό αργότερα (32’) με τον Ζαφειρόπουλο, να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως το σουτ του νεαρού έφυγε άουτ. Στο 42’ έγινε η πρώτη διακοπή στο παιχνίδι, μετά από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών.
Στις αρχές του β’ μέρους (51’) ο Παλλαυρεωτικός ισοφάρισε με καταπληκτικό πλασέ του Μωραΐτη μέσα από την περιοχή (1-1).
Στο 67’ έγινε η δεύτερη -δίλεπτη αυτή την φορά- διακοπή του αγώνα, λόγω διαμαρτυριών από την κερκίδα προς τον β’ βοηθό, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Με την επανέναρξη της αναμέτρησης οι αντίπαλοι προσπάθησαν με όλες τους δυνάμεις για το δεύτερο γκολ. Και το κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι, με τον Παπαγεωργίου στις καθυστερήσεις (91’), όταν μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων ο σκόρερ εκμεταλλεύθηκε την κακή έξοδο του Βοτσίδη, πήρε την μπάλλα και σε κενό τέρμα πέτυχε το τελικό 1-2.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Λάμπρου, Κουλοχέρης. Το παιχνίδι χρωματίσθηκε με πολλές εντάσεις μεταξύ των παικτών, 8 κίτρινες κάρτες ενώ και οι δύο διακοπές, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Γιώργ. Γκούτσιας (46’ Ιωάννου), Άγγ. Κονταρίνης, Καλογραιάκης, Γκιντίδης, Αρβανιτίδης, Μποϊμπέι (78’ Αϊδώνης), Ρακιπλάρι (69’ Κιλιμτζίδης), Ζαφειρόπουλος, Σερμαγιάς.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ (Ζαγουρής): Κάπα, Νικολαΐδης, Φετολλάρι (80’ Κωνσταντινίδης), Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Πάνου, Ζουμάς (93’ Βασιούλας), Μωραΐτης (61’ Ρόσι), Ασλάνη, Κ. Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money