Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΥΟ πρόεδρος της Δόξας Αγίας Άννας Χάρης Τσατσαρής, έστειλε στην ΕΠΣΑΝΑ την ακόλουθη επιστολή διαμαρτυρίας για συμπεριφορά του Πανσταυραϊκού στους παίκτες της!
Η επιστολή αναφέρει: «Με την επιστολή αυτή προς τα αρμόδια όργανα της Ένωσής μας, θα ήθελα να τους γνωρίσουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Πανσταυραϊκού έναντι των αθλητών μας! Με συνεχείς προτροπές από οπαδούς του γηπεδούχου Πανσταυραϊκού να αντιμετωπίζουν τους παίκτες της Δόξας Αγ. Άννας με μπουνιές και κλωτσιές! Ευτυχώς οι παίκτες έμειναν μόνο στο σκληρό παιχνίδι…
Οι ίδιοι συνεχώς έβριζαν και απειλούσαν τους διαιτητές, ότι εάν δεν προσέξουν τις υποδείξεις τους δεν θα φύγουν από το γήπεδο όρθιοι… Καταστάσεις δηλαδή, που οδήγησαν σε μη κανονικά σφυρίγματα μόνο και μόνο από φόβο, αφού έριχναν και κροτίδες!
Η προστασία των αθλητών είναι πάνω απ’ όλα σε αυτό το άθλημα, που υποστηρίζουμε και αγαπάμε. Εμείς σαν σύλλογος δεν θα αφήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή μας απροστάτευτο από κάθε λογής βίαιη ενέργεια. Η Δόξα Αγ. Άννας έχει πλέον δείξει τη φιλοξενία της σε όλες τις ομάδες. Πρέπει η αρμόδια Επιτροπή Διαιτησίας να σκεφθεί κάποιες ενέργειες τις οποίες να υιοθετεί σε τέτοιες συμπεριφορές, όταν βεβαίως αναφέρονται και στην σχετική έκθεση του παρατηρητή αγώνα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money