Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2


Το 0-1 με κεφαλιά του Δ. Οικονομίδη


Στην Ανάβυσσο έγινε εξαιρετικός αγώνας και τα Καλύβια -με καλύτερη διάθεση και αποτέλεσματικότητα- νίκησαν τον Σαρωνικό, που το τελευταίο διάστημα περνάει αγωνιστική κρίση και προκάλεσε την παραίτηση του προπονητή Σπύρου Κοντού.
Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με από την αρχή με αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα και την οξυδέρκεια του Μάτι. Έτσι κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με κεφαλιά του Δημήτρη Οικονομίδη, που βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή σε σέντρα ακριβείας του Μάτι.
Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τους Λέμε και Αλεξίου αλλά οι επιθετικές αιχμές Χρήστου και Χαρίτος δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα… Στο 27’ ο Σαρωνικός είχε διπλή ευκαιρία για γκολ, που δεν αξιοποιήθηκε και στο 42’ έγινε το 0-2 με κεφαλιά του Λευθεροχωρίτη, μετά από κόρνερ του Μάτι.
Στο 44’ ο Σαρωνικός μείωσε 1-2 μετά από ωραία κίνηση του Λέμε και σέντρα, που αξιοποίησε με αυτοθυσία ο Αλεξίου.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους, ενώ ο Σαρωνικός επιβεβαίωσε την «συνταγή» των τελευταίων αγωνιστικών, που εύκολα τρώει γκολ αλλά δύσκολα βάζει!
Οι ωραίες προσπάθειες του Λέμε στο 58’ και του Αλεξίου στο 60’ πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς ρυθμό, με πολλές διακοπές που διευκόλυναν τους φιλοξενούμενους.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δ. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Δήμας, Μαλατάνος (63’ Βελετάκος), Μεγαγιάννης, Χρ. Κετέογλου, Κατσίκης, Χρήστου (46’ Κοντογιαννόπουλος), Παπαγιάνι, Λέμε, Αλεξίου, Χαρίτος.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Βασιλακόπουλος): Κόλλιας, Καραγιάννης, Τίμ. Τσομπανάκης, Φάν. Χριστόπουλος, Λευθεροχωρίτης, Γιάν. Κετέογλου, Τσώκος (63’ Σωτ. Χριστόπουλος), Ντίνος (84’ Χασουράκης), Δ. Οικονομίδης, Μάτι, Kοτσίου (78’ Πασχάλι).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money