Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2–1


Φάση από το περυσινό Σταμάτα-Παμπαιανικός 2-1

Παιχνίδι με δύο όψεις έγινε στην Σταμάτα, με την γηπεδούχο ομάδα να κερδίζει τελικά τον Παμπαιανικό με 2-1.
Η Σταμάτα μπορούσε να καθαρίσει από νωρίς το ματς αλλά δεν το έκανε και ο Παμπαιανικός στο β’ 45λεπτο λίγο έλειψε να «κλέψει» την ισοπαλία...
Στο α’ ημίχρονο η Σταμάτα διατήρησε σαφή υπεροχή και πέτυχε δύο τέρματα. Στο 25’ από κτύπημα κόρνερ του Ν. Πέππα, ο Μητρόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Λίγο αργότερα ο σκόρερ είχε και δοκάρι. Στο 36’ ο Μπουρτζαλιάνι έβγαλε μόνο του τον Τορλαχίδη, που δεν δυσκολεύθηκε να σημειώσει το 2-0.
Στο β’ μέρος η Σταμάτα «επαναπαύθηκε» και ο Παμπαιανικός άρχισε να πιέζει. Στο 73’ ο Κατσικώστας μείωσε σε 2-1 και στο 88’ μόνος του ο Χατζής σε κενό τέρμα, έχασε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει!
Διαιτητές: Καρράς – Μπαλάγκα, Κ. Κορωνιάς.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Φαραντάκης, Σμυρναίος, Μητρόπουλος, Μπαλαρής, Χρυσανθόπουλος, Δημητρίου, Χαμπέρης, Μπουρτζαλιάνι, Ν. Πέππας (58' λ.τρ. Σάββας), Τορλαχίδης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Μεσσηνέζης, Κατσίμπρας (60’ Λοτσάρης), Χατζής, Μπρέγιαννης, Ξεφτεράκης (46' Φράγκου), Σοτήρη, Αντωνόπουλος, Παρθένης (72' λ.τρ. Μπεχάρι), Κατσικώστας, Τσιγάρας, Γιαμάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money