Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΟΙ 8 ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΦΑΣΗΣ



ΜΑΡΚΟ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 3–0
Νίκη-πρόκριση ψυχολογίας πέτυχε η γηπεδούχος Μαρκό με 3-0 επί του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, έπαιξαν με πάθος κι επικράτησαν δίκαια. Κορυφαίος της συνάντησης ήταν ο Βασιλός, ο οποίος είχε δοκάρι στο 7' και με δύο γκολ στο 27' (πλασέ) και στο 32' (κεφαλιά) έφερε το ματς στο 2-0. Στο β’ ημίχρονο ο Αχιλλέας προσπάθησε να αντιδράσει και απείλησε στο 47’ με τον Τσάκαλο, αλλά οι προσπάθειες του Αχιλλέα τελείωσαν εκεί.
Στο 56’ ο Γκριμέκης έχασε διπλή ευκαιρία και στο 65’ ο Αχιλλέας έμεινε με 10 παίκτες, όταν τραυματίσθηκε ο Τσαναχτσίδης που αποχώρησε αλλά δεν αντικαταστάθηκε, γιατί είχαν γίνει και οι 3 αλλαγές. Η Μαρκό πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τον Μερκούρη στο 74’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Λάμπρου, Μπαλάγκα.
ΜΑΡΚΟ (Κοντός): Φιλιππόπουλος, Καλαβρός, Σιδέρης (80' Ζαφειρόπουλος), Πλίτσης, Τσετβερίκοβ, Δημητρακόπουλος, Μοιρασγεντής, Σκορδάς, Βασιλός (61' Μερκούρης), Λάππας, Γκριμέκης (74' Κοντογιάννης).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Τόλιας, Μπεκρής, Καπούλας, Τσαναχτσίδης, Μαραντίδης, Γιουλάτος, Γκολλόσι (46' Τσαλιαγκός), Καλογήρου (60' Λέσι), Σάλαρι, Ντάρλας, Καψιώχας (46' Τσάκαλος).

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 4–3 πέναλτυ (1–1)
Στα πέναλτυ κρίθηκε η αναμέτρηση των γειτόνων Θησέα και Αετού. Ο Θησέας προκρίθηκε στα πέναλτυ με 4-3, ύστερα από ισόπαλο 1-1 αγώνα 120’ λεπτών! Δύο πέναλτυ απέκρουσε ο νεαρός Σόμογλου, κι έδωσε ουσιαστικά την πρόκριση στην ομάδα του…
Ο Αετός άνοιξε το σκορ στο 10' με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Αϊδώνη (0-1). Ο Θησέας έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως με Λαγό και Ζιάγκο αλλά από την είσοδο του Γεωργάτου βελτιώθηκε στο κέντρο και μάλιστα στο 65’ ο Γεωργάτος ισοφάρισε με αποτελεσματική προσπάθεια και πλασέ (1-1).
Μετά οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή κι έχασαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες με Γεωργάτο, Λαγό, Νικολέα και Ζιάγκο... Ο Αετός έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 89’ λόγω αποβολής του Κιλιμτζίδη και ο Θησέας «έχασε» στην παράταση (95') με αποβολή τον Ευαγγελίου.
Στην παράταση ο Θησέας είχε περισσότερες ευκαιρίες αλλά και ο Αετός έχασε μία σπουδαία με τον Ρακιπλάρι στο 120'.
Στα πέναλτυ πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο 17χρονος γκολκήπερ Νίκος Σόμογλου…
Διαιτητές: Μπερέτας – Γουρνιάς, Αλεξοπούλου.
ΘΗΣΕΑΣ (Χατζηαναστασίου): Σόμογλου, Μηναδάκης (72' Διασίτης), Μαγγίνας, Μαντόπουλος, Τσέλιος, Ευαγγελίου, Νικηφοράκης, Βλασσόπουλος (34' Νικολέας), Ζιάγκος, Μαγκουσοχατζάκης (51’ Γεωργάτος), Λαγός.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Τσίχλης): Α. Γκούτσιας, Πανουσόπουλος, Σερμαγιάς, Κονταρίνης, Καλογραιάκης (46' Γιακουμέλος), Αρβανιτίδης, Κιλιμτζίδης, Ξύδης (72' Μποϊμπέι), Αϊδώνης (60' Ρακιπλάρι), Ζαφειρόπουλος, Ιωάννου.

ΑΝΟΙΞΗ – ΩΡΩΠΟΣ 3–2
Η Άνοιξη απέκλεισε τον Ωρωπό με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξε το σκορ στο 26' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου (0-1). Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Δρόσου και ζήτησαν πέναλτυ σε σπρώξιμο του Δρακόπουλου εντός περιοχής. Ο Ωρωπός απείλησε με επικίνδυνες αντεπιθέσεις και ήταν γενικά καλύτερος σ’ αυτό το διάστημα .
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με βελτίωση της απόδοσης των γηπεδούχων, που ισοφάρισαν στο 53' με αυτογκόλ του Νικολάου, σε σέντρα του Τρακάκη (1-1).
Η Άνοιξη έκανε την ανατροπή του σκορ στο 64' με κεφαλιά του Δρόσου, μετά από νέα σέντρα του Τρακάκη (2-1). Στο 66' είχε δοκάρι με τον Δαρζέντα και πέτυχε τρίτο γκολ (3-1) στο 73' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Δρόσου, το οποίο κέρδισε ο Δρακόπουλος (ανετράπη από τον Νικολάου). Στο τελευταίο τέταρτο ο Ωρωπός προσπάθησε, είχε δύο καλές ευκαιρίες και τελικά μείωσε σε 3-2 με σουτ του Μπραχιμάι στο 93'.
Ενθαρρυντική η επανεμφάνιση του Μίρι Οσμανάι ύστερα από σοβαρό τραυματισμό!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Μακρής.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος):  Μουλάς, Γιάν. Αθανασόπουλος, Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ειρ. Αθανασόπουλος, Δρακόπουλος (77' Οσμανάι), Θεοδώρου, Γεωργούσης (46' Κολώτας), Δαρζέντας, Ελευθερίου (58' Μπουσδέκης).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Σαρκίρης, Αλιάι, Μήτρου, Γιουνάς (80' Κατσίκας), Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (69' Φιλλής), Ευφραιμίδης (73' Γ. Μπαλόκας), Μίχας, Μπραχιμάι.
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0–1 παράταση
Με γκολ στην παράταση (96’) ο Παλληνιακός προκρίθηκε με 1-0 εις βάρος του γηπεδούχου Κρυονερίου. Η νίκη έδωσε ψυχολογική τόνωση στον Παλληνιακό. Το γκολ σημείωσε ο Κυριόπουλο με κεφαλιά. Στο α’ ημίχρονο του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι και είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τους Καμαρίτη και Άννινο (επενέβη αποτελεσματικά ο Βιταλιώτης). Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις κι απείλησαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα την εστία του Μανουσάκη.
Διαιτητές: Μανιώτης – Δουλγεράκης, Β. Τζαφόλιας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Γεροντάκης): Μανουσάκης, Σολδάτος, Κολώτας, Κανταρέλλης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Χρυσικόπουλος, Καμαρίτης, Ρίζος (60' Θανασούλης), Μπερμπάντης (46' Άννινος), Κολίτσι (70' Ζερμπίνης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Βιταλιώτης, Χαρίσης, Γιαννόπουλος (65' Κοτροζίνης), Καλφακάκος (65' Καστής), Καλούδης, Κυριόπουλος, Μπούρας (100' Παυλίδης), Βυργιώτης, Καμάρας, Μαυράκης, Βλάχος.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 5–0
Η Ατλαντίδα απέκλεισε εύκολα το νεανικό συγκρότημα του Συκάμινου, στο γήπεδο της Ανθούσας. Ο Λεωνίδας Καμπάνταης άνοιξε το σκορ στο 5’ με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα (1-00, ενώ το 2-0 πέτυχε στο 27' ο Μαργέτης με πλασέ. Το 3-0 σημείωσε στο 44' ο Πανόπουλος με μακρινό σουτ και το 4-0 ο Κόντι στο 55' με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 70' με αυτογκόλ.
Διαιτητές: Τριγάζης – Παπαδιώτης, Ντόστης.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Νταλάκας, Οικονόμου, Παπασωτηρίου, Πούλιος, Καρποντίνης, Μαργέτης, Πανόπουλος (46' Σίνος), Καμπάνταης (70' Θεοδωράκης), Χρυσάφης (25' Παππάς), Κόντι.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ (Σκαρμούτσος): Καγιώργης, Τσαβντάροφ (46' Λεμπούσης), Μανούσιος (75' Μουστάκας), Χαλκιαδάκης, Σακαράκας, Τιμπλαλέξης, Ρέθι (46' Μονέ), Μακρής, Παπαδάκης, Μανάλης, Τυροβόλης.
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3–0
Ο Αήττητος πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Σαρωνικού στα Σπάτα και προκρίθηκε με 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 7' με τον Κόλλια και άνοιξαν το σκορ στο 11' με ωραίο σουτ του Σέλβια (1-0). Ο Κόλλιας στο 32' είχε δεύτερο δοκάρι, ενώ ο Σαρωνικός έπαιξε συντηρητικά… Στο β’ μέρος ο Αήττητος σημείωσε στο 75' το 2-0 με τον Μασκλαβάνο, ο οποίος στο 93’ διαμόρφωσε και το τελικό 3-0. Με τον Αήττητο αγωνίσθηκε για πρώτη φορά ο νεαρός μέσος Μπότσης.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Καραθανάσης, Περδίκης.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κονόμι, Ράπτης, Λαλαούνης, Γκόμπλιας, Μωυσιάδης, Μπότσης, Λαζάρου, Κόλλιας (66' Κουτρούμπας), Μασκλαβάνος, Κοσμάς, Σέλβια.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Τσομπανάκης): Τζιβίλογλου, Δήμας (64' Τσομπανάκης), Μπούκης, Κατσίκης, Κετέογλου (69' Μαλατάνος), Ναυπλιώτης, Κοέχλερ, Παπαγιάνι, Πρίφτης, Βελετάκος, Μετάνι (56' Αλεξίου).
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1–2 παράταση
Δυνατό παιχνίδι έγινε στα Γλυκά Νερά και την πρόκριση πήρε στην παράταση ο Κεραυνός. Αμφίρροπο κύλησε το α' μέρος και με υπεροχή των φιλοξενουμένων το β’ ημίχρονο.
Ο Κεραυνός προηγήθηκε στο 15' με κοντινό πλασέ του Γκόντζου, μετά από κόρνερ του Κακαρά και λάθος εκτίμηση του νεαρού τερματοφύλακα Μερκούρη (0-1). Τα Γλυκά Νερά προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν, αφού ισοφάρισαν στο 30' με ωραίο σουτ του Λαναρά μέσα από την περιοχή (1-1).
Στο β’ 45λεπτο ο Κεραυνός ήταν καλύτερος κι έχασε 4 καλές ευκαιρίες. Ο γκολκήπερ των γηπεδούχων Μερκούρης με σωστές επεμβάσεις κρατούσε το 1-1. Στο 90’ παραλίγο να γινόταν το 2-1 αλλά σε σουτ του Βάρδα από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Ο Κεραυνός στην παράταση κατάφερε να σκοράρει με προσπάθεια και πλασέ του Ντε Ντέους στο 108’, κι έτσι πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Καρράς, Σοφιάς. Στο 115’ υπήρξε 5λεπτη διακοπή του παιχνιδιού και ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι αυτή οφειλόταν σε υβριστική συμπεριφορά οπαδών του Κεραυνού.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Μερκούρης, Αλεξίου, Πανάγου, Τσάνι, Βατίστας, Βάρδας, Δογάνης (60' Κορώνης), Ρέκα (95' Σερμπενιάδης), Νάνος, Λαναράς, Μανιός (75' Συμβουλίδης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Μπαντουράκης, Φραγκής, Λιούμης, Ν. Βανγκέλι, Ξένος, Κώτσος, Μπρότσι (118' Μαγγανάς), Κακαράς, Γκόντζος, Ντε Ντέους (109' Σταμάτης), Ντάι (105' Γκούτσε).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 1–2 παράταση
Καλύτερη ομάδα η Λαυρεωτική πήρε δίκαιη πρόκριση από τον Νικολακάκη μέσα στο γήπεδο της Αγ. Άννας, έστω και στην παράταση. Ο αγώνας είχε ένταση και έντονο ενδιαφέρον.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Νικολακάκη να ανοίγει το σκορ στο 28' σε προσπάθεια του Εγιουρούμ (1-0). Η Λαυρεωτική αντέδρασε και στο 41’ ισοφάρισε με τρομερό σουτ του Γιαχάεβ (1-1).
Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Απέργη στο 70’ ενώ και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ… Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του 90λεπτου, κι έτσι το ματς πήγε στην παράταση. Στο 93’ η Λαυρεωτική κέρδισε πέναλτυ αλλά ο Βίλα το εκτέλεσε ψηλά άουτ! Όμως στο 96’ ο Μεντύ με κεφαλιά σε σέντρα του Μαρινάκη, έδωσε την νίκη – πρόκριση με 1-2. Στο 110’ είχε δοκάρι ο Γιαχάεβ.
Ο Νικολακάκης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, λόγω αποβολών στο 106' του Γκίτζου με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και στο 115' του Πεΐδη για εξύβριση του διαιτητή.
Διαιτητές: Φωστέρης – Δ. Τζαφόλιας, Χόικας. Ο Νικολακάκης διαμαρτύρεται για αρκετές αποφάσεις του διαιτητή και κυρίως για τις δύο αποβολές…
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Γκίτζος, Τσαπανίδης (70' Μουκάνης, 85' Νταγιάντας), Ν. Παπαδόπουλος, Καραγιαννίδης (46' Κοτσώνης), Τριανταφυλλίδης, Πεΐδης, Σταύρου, Εγιουρούμ, Πιτσούνης, Κουμουλίδης.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Παππάς, Χουσεΐν, Π. Βανγκέλι, Πώχος, Παντελιάς, Βίλα, Μαρινάκης, Μαραγκός (60' Απέργης), Μεντύ, Γιαχάεβ (115' Κρυεμάντι), Σεΐτι (118' Βουκελάτος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money