Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2–2


Το 1-0 με πλασέ του Κούρου μόλις στο 1'
Ντέρμπυ στον Κόκκινο Μύλο! Η Ατλαντίς προηγήθηκε στο ημίχρονο με 2-0 αλλά το 90’ βρήκε τον Αχιλλέα να έχει ισοφαρίσει 2-2 ενώ διεκδίκησε μέχρι τέλους και την νίκη!
Η Ατλαντίς πέτυχε γκολ από τα... αποδυτήρια, καθώς στα 20’’ (δευτερόλεπτα) από την έναρξη του αγώνα, ο Θεοδωράκης έκανε ωραίο μπάσιμο από πλάγια θέση και βρήκε τον Κούτρο, ο οποίος με πλασέ από το πέναλτυ πέτυχε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να ελέγχουν απόλυτα το παιχνίδι και στο 20' κέρδισαν πέναλτυ σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής. Όμως, ο Χρυσάφης που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλλα άουτ! Βέβαια, στο 25' ο Χρυσάφης βοήθησε σημαντικά για το 0-2, καθώς από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Παππάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα…
Στο β’ μέρος, ο Αχιλλέας βελτιώθηκε και η Ατλαντίς «έκατσε» ανεξήγητα (προφανώς υποτίμησε τον αντίπαλό της)! Έτσι, ήλθε φυσιολογικά το 2-2, γιατί οι γηπεδούχοι δεν δίνουν πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους τους…
Κέρδισαν το κέντρο, ήταν πιο αποτελεσματικοί στις αντεπιθέσεις τους και στο 60’ μείωσαν με πλασέ του Τσάκαλου (1-2). Η επιμονή και η μεγάλη τους θέληση, έφεραν στο 77’ και την ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Θεοδώρου (2-2).
Στο τελευταίο 15λεπτο το ματς είχε προσπάθειες κι από τις δύο πλευρές αλλά πιο επικίνδυνοι ήταν οι γηπεδούχοι, που έφθασαν κοντά στην ανατροπή με τον Τσαλιαγκό ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με κτύπημα φάουλ του Χρυσάφη και σουτ από καλή θέση του Κούτρου.
Διαιτητές: Χαρισμανίδης – Πολυχρονιάδης, Καραθανάσης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης (32' λ.τρ. Τόλιας), Σιαδήμας, Καψιώχας, Βαφειάδης, Μαραντίδης (32' Σάλαρι), Αγγελόπουλος, Τσαλιαγκός, Καλογήρου, Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Θεοδώρου (84' Καραπαναγιώτης).
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Αρχοντάκης, Παππάς, Βιδάλης, Κουλλίρα, Κολοτούρος (78' Παπασωτηρίου), Μπούμπας, Θεοδωράκης, Μαλάι (71' Πανόπουλος), Κούτρος, Χρυσάφης, Σιούτης (57' Κόντι).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money