Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 2–1



Με πέναλτυ στο 92’ νίκησε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου το καλύτερό του Κορωπί, που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση! Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων Ντογκοτάρι, ο οποίος «κράτησε» την ομάδα του στο παιχνίδι όποτε χρειάσθηκε…
Με οδηγό, λοιπόν, την τύχη αλλά και το γνωστό καλό «στήσιμο» της ομάδας, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Κορωπίου, που είχε στον πάγκο του τον προηγούμενο προπονητή των γηπεδούχων!
Το Κορωπί απείλησε πρώτο στο 14', που έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σεϊτάι (πλάσαρε τον Ντογκοτάρι, που επέκρουσε σωτήρια) και λίγο μετά είχε νέα ευκαιρία με τον Μαστρογιάννη, που σούταρε και πάνω στην γραμμή τέρματος απομάκρυναν οι αμυντικοί.
Ο Ολυμπιακός μετά το πρώτο 20λεπτο κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ. Στο 22' έκανε σέντρα ο Μαρζέλος και ο Μπαμπουλάκης με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο σκόρερ έχασε κι άλλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ αλλά τον σταμάτησε ο Ούσιος ενώ ο Καραχάλιος πριν λήξει το ημίχρονο είχε δοκάρι με μακρινό σουτ.
Στο β’ μέρος το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο καθώς το Κορωπί διατήρησε ελαφρά πρωτοβουλία στις κινήσεις. Οι γηπεδούχοι πρόσεχαν περισσότερο την άμυνά τους αλλά στις αντεπιθέσεις τους ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί! Είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Μαρζέλο και τον Μπαμπουλάκη. Οι φιλοξενούμενοι σιγά-σιγά πήραν το κέντρο, κι είχαν μεγάλες ευκαιρίες αρχικά με τον Πετράι και στην συνέχεια με τον Μπονέ, που ανέδειξαν το ταλέντο του Ντογκοτάρι, με τις αποκρούσεις που πραγματοποίησε! Πάντως, στο 83’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με …αυτογκόλ του Σεβδαλή (1-1).
Τελικά, οι ερυθρόλευκοι πήραν την νίκη στο 92’ με γκολ-πέναλτυ του Ζουρούδη (2-1). Το πέναλτυ έκανε ο άτυχος Πάντου, με χέρι εντός περιοχής…
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Γουρνιάς, Σοφιάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Αμανατίδης, Σεβδαλής, Αθανασίου, Οικονομόπουλος (65' Παπιδάκης), Κάρο, Καραχάλιος, Μπόσιος, Μαρζέλος (77' Κατσέρης), Ζουρούδης, Μπαμπουλάκης (80' Παπαντζίμας).
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Καπουράνης, Μπανάι, Αλεξίου, Πάντου, Κάλης, Σεϊτάι (55' Βίκ. Παπαδόπουλος), Τογιάλλι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βατίστας (43' λ.τρ. Πετράι, 70' λ.τρ. Μπονές).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money