Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2–1



Δίκαιη επικράτηση του Εθνικού, ύστερα από νευρικό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα αλλά ο Εθνικός έχει έναν αγώνα περισσότερο. Πιο έμπειρη ομάδα ο γηπεδούχος Εθνικός. Πρώτη ήττα για τους Νικητές, που δεν είχαν στην διάθεσή τους τον φυσικό ηγέτη της ομάδας Θανάση Λεμονή.
Το α’ ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, καθώς οι αντίπαλοι αναλώθηκαν σε παιγνίδι κέντρου. Μοναδική καλή στιγμή από πλευράς φιλοξενουμένων, ένα σουτ–άουτ του Κοσκολού στο 22', ενώ στο 30' αποχώρησε ο Γυφτέας με πρόβλημα τραυματισμού. Στο 35’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Ελευθερίου και ο Εθνικός αναγκάσθηκε να παίζει με 10 παίκτες για 55’ λεπτά!
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο β’ μέρος, είχαν πολύ καλή απόδοση και πέτυχαν γρήγορα να προηγηθούν με 2-0! Οι Νικητές «πλήρωσαν» το κακό τους ξεκίνημα στο β’ ημίχρονο, αφού δέχθηκαν 2 γκολ σε διάστημα 4 λεπτών από ολιγωρίες.
Το 1-0 σημείωσε στο 48’ ο Ταμιχτσής. Το 2-0 έγινε στο 52’ από τον Μακρυδάκη. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’, με πέναλτυ που κέρδισε ο Γεράνης, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Καρναβίας (2-1).
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Στάσης, Κ. Κορωνιάς.
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. (Καπώνης): Σουσούνης, Κατσορίδας (72’ Παπάς), Γεωργιόπουλος, Αλτιπαρμάκης, Ελευθερίου, Μπισμπιρούλας, Ζαννάκης (85’ Γρίβας), Γιώργ. Κόλλιας, Μακρυδάκης (78’ Ρουγγέρης), Ταμιχτσής, Μασούρας.
ΝΙΚΗΤΕΣ (Λαθουράς): Τοντισάκης, Τζούφι (68’ Παπανικολόπουλος), Παπαπέτρου (56’ Σέχου), Θεοχαρίδης, Καρναβίας, Γυφτέας (35’ λ.τρ. Μπλέτα), Γεράνης, Κοσκολός, Σταθόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παππάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money