Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 2–0


Εφετινή σύνθεση του Παθιακάκη, με τον Κόκα στη μέση (ο ψηλός με τα γαλάζια παπούτσια)

Ο Παθιακάκης νίκησε και την Αρτέμιδα με 2-0 συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του για 7η συνεχή αγωνιστική, με ισάριθμες νίκες! Η Άρτεμις ήταν πολύ καλή στο α’ ημίχρονο αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ ενώ ο Παθιακάκης πέτυχε μόλις στο 4’ να προηγηθεί 1-0 μετά από ατομική ενέργεια και σέντρα–σουτ του Ντρένοβα, κακή επέμβαση του Μπλάνα και εύκολο τελείωμα του Μόδεστου Τασιούδη.
Η Άρτεμις έπαιξε εξαιρετικά στο α’ μέρος, κι απείλησε σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις. Όμως, λίγο πριν συμπληρωθεί το πρώτο 45λεπτο, δημιουργήθηκε ένταση και τελικά απεβλήθη στην διακοπή του ημιχρόνου ο Διαμάντης της Αρτέμιδας με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία.
Με την έναρξη του β’ μέρους (47') ο Μπούτιβας έδωσε στον Ιορδανίδη, κι αυτός με πλασέ σημείωσε το 2-0. Η συνέχεια ήταν εύκολη για τους γηπεδούχους, που -με αριθμητικό πλεονέκτημα- κράτησαν αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Χόικας, Τσαλίκογλου.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Ασημάκης (75' Γκάντζος), Μπούτιβας, Ρακιτζόπουλος, Κωστής, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Ιορδανίδης (70' Γιώτης), Ντρένοβα (80' Κ. Τασιούδης), Μ. Τασιούδης.
ΑΡΤΕΜΙΣ (Ζήκας): Μπλάνας, Καζάλας, Διαμάντης, Βετουλαδίτης, Μωυσιάδης, Σαντίκου (50' Φυτιλής), Ράσα, Μπρέγκου, Τσούκα, Τσουκαλάς (80' Παπακώστας), Μυρτάι (65' Μπαταβάνης).

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ο ΑΡΗΣ ΚΟΚΑ…
Η νίκη του Παθιακάκη επί της Αρτέμιδας αφιερώθηκε στον 18χρονο παίκτη της ομάδας Άρη Κόκα, που είχε σοβαρό ατύχημα και νοσηλεύεται -ευτυχώς εκτός κινδύνου- στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ο νεαρός αθλητής διέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του, καθώς αρχικά υπήρξε σοκ με την πληροφορία του σοβαρού ατυχήματός του. Ο Άρης Κόκα έπεσε θύμα σοβαρού ατυχήματος τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 18/11/2016, οδηγώντας μηχανάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τράκαρε διερχόμενο όχημα και τον εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος, με σοβαρά τραύματα που προκλήθηκαν από το τρακάρισμα σε πολλά σημεία του σώματός του!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money