Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–0



Τυχερός ο Κουβαράς, κατάφερε να πάρει «λευκή» ισοπαλία από την γηπεδούχο Σταμάτα, που δεν ήταν πολύ καλή αλλά μπορούσε με λίγη προσοχή στις τελικές της προσπάθειες να ‘χει σημειώσει 1-2 γκολ!
Η Σταμάτα ατύχησε, καθώς στις απουσίες στελεχών της προστέθηκε και ο Γεωργιανός επιθετικός Μπουρτζαλιάνι, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο οποίος τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε…
Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν 4 τουλάχιστον επικίνδυνες ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν κατάφεραν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις αυτές. Την πιο σημαντική ευκαιρία έχασε ο Δημητρίου στο 46'. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν αμυντικά και πέτυχαν τον αντικειμενικό τους στόχο.
Διαιτητές: Κουτρομάνος – Παπαδιώτης, Βουδούρης. Παράπονα για σειρά σφυριγμάτων που «βοήθησαν» τον Κουβαρά στην αμυντική του προσπάθεια, εξέφρασαν οι γηπεδούχοι.
ΣΤΑΜΑΤΑ (Κουτσογιάννης): Πρωτοπαππάς, Τσατσαράγκος, Σμυρναίος, Μπόρας, Μητρόπουλος, Χρυσανθόπουλος, Δημητρίου, Κ. Πέππας, Μπαλαρής (46' Χαμπέρης), Μπουρτζαλιάνι (42' λ.τρ. Σάββας), Φαραντάκης (66' Μπεντής).
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Καραογλάνης, Λευκάκης, Σύρος, Γιώργ. Πρίφτης, Κοντζιάς, Τόλιας, Μπουλούμπασης (90' Ροκανάς), Λέσι (72' Μικιρδιτσιάν), Κόλλιας, Βαρσαμογιάννης, Γιάν. Πρίφτης (49' Στουραΐτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money