Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ



Την στήριξή τους στον προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού, εξέφρασαν ομόφωνα με ανακοίνωσή τους τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, που βλέπουν την ομάδα να μην έχει καλή πορεία, παρότι διαθέτει εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό και αποδίδει καλό ποδόσφαιρο που όμως δεν ανταμείβεται μέσα στα γήπεδα…
Στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος Γιάννης Καμπουρίδης και ο γραμματέας Χρήστος Αναστασίου, αναφέρονται τα εξής: «Την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου συνεδρίασε το Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την -μέχρι και το πέρας της 8ης αγωνιστικής- ομολογουμένως άσχημη πορεία της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ομοφώνως εκφράζουν την στήριξη και εμπιστοσύνη τόσο στο πρόσωπο του προπονητή κ. Χριστοφιλέα Παναγιώτη, καθώς και σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ευχαριστεί επίσης όλους τους πιστούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι είναι δίπλα στον Παλληνιακό μας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια και τους καλεί να συστρατευθούν στην προσπάθεια που ξεκινάει από σήμερα, με στόχο την ανάκαμψη και την επιστροφή στις νίκες. Υποσχόμαστε στον κόσμο της Παλλήνης ότι όλοι μαζί διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, θα δώσουμε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μας, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει ο Παλληνιακός εκεί που πρέπει να είναι και ανήκει. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, είμαστε η μεγαλύτερη και ενδοξότερη ομάδα του δήμου Παλλήνης και γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να αποτύχουμε. Για εμάς όλους, λοιπόν, τώρα ξεκινάει η μάχη.
Υ.Γ. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εκφράζουν τις ευχές τους στον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κοβάνη, για ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money