Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΜΑΡΚΟ 2–0



Την πρώτη του νίκη σημείωσε το Κρυονέρι. Έπαιξε στο γήπεδό του και επεβλήθη της φιλότιμης αλλά ψυχολογικά επιβαρυμένης Μαρκό με 2-0. Αυτό ήταν το τελευταίο ματς του Γιάννη Γεροντάκη στον πάγκο της ομάδας του Κρυονερίου…
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν τα ατού τους και πήραν πολύτιμη νίκη. Παρά την εδαφική υπεροχή που διατήρησε η Μαρκό σε μεγάλο μέρος του α’ ημιχρόνου, δεν κατάφερε σε καμία από τις 3-4 καλές ευκαιρίες που δημιούργησε (ο Λάππας δύο φορές, ο Ζαφειρόπουλος, κεφαλιά του Τσεβδερίκοβ), να πετύχει ένα γκολ. Μοιραία, λοιπόν, στο 18’ ο Ζερμπίνης μ’ ένα ακόμη κτύπημα φάουλ-κεραυνό από 30 περίπου μέτρα, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-0).
Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο β’ μέρος. Το Κρυονέρι είχε το ψυχολογικό αβαντάζ κι έκανε παιχνίδι αναμονής. Η Μαρκό προσπάθησε για κάτι καλύτερο, είχε μια προσπάθεια με σουτ του Κουτρομάνου αλλά δεν κατάφερε τίποτα, ενώ όποτε χρειάσθηκε και ο τερματοφύλακας Μαμάης επενέβη σωτήρια για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 67’ από λάθος του Τσεβδερίκοβ, πήρε την μπάλλα ο Σάββας Δεσύλλας, πλάσαρε τον Φιλιππόπουλο ο οποίος απέκρουσε προσωρινά αλλά ο επερχόμενος Άννινος με νέο πλασέ πέτυχε το 2-0 και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.
Διαιτητές: Γαλάνης – Μήταρης, Μακρής.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Γεροντάκης): Μαμάης, Άννινος (82' Σαχίνης), Κολώτας, Γκλιάτης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Σιατραβάνης, Καμαρίτης, Αγγελιδάκης (60' Θανασούλης), Ζερμπίνης, Ρίζος (46' Κανταρέλλης).
ΜΑΡΚΟ (Κοντός): Φιλιππόπουλος, Σκορδάς, Σιδέρης (50' Βασιλός), Πλίτσης, Τσεβδερίκοβ, Τζανής, Μοιρασγεντής (60' Γκριμέκης), Δημογιάννης, Λάππας (80' Μερκούρης), Κουτρομάνος, Ζαφειρόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money