Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–3



Η πρωτοπόρος Άνοιξη ήταν καλύτερη αλλά χρειάσθηκε και την βοήθεια του διαιτητή για να περάσει νικηφόρα από την Παιανία. Ο Παμπαιανικός στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε ισχυρότατο αντίπαλο αλλά με δύο γκολ οφ-σάιντ εις βάρος του και ένα πέναλτυ-μαρς υπέρ του που υπέδειξε ο αρμόδιος επόπτης αλλά δεν έδωσε ο διαιτητής, δεν ήταν δυνατόν να παίξει στα ίσια την αντίπαλό του!
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ (0-1) στο 27’ με τέρμα του Δρακόπουλου από θέση οφ-σάιντ! Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, κι έφθασαν κοντά στην ισοφάριση με σουτ του Κατσικώστα στο 29' ενώ στο 32' ο ίδιος παίκτης ανετράπη στην περιοχή, ο βοηθός έδειξε πέναλτυ αλλά ο διαιτητής φώναξε «εγώ» και δεν έδωσε τίποτα!
Πολύ γρήγορα (35’) έγινε το 0-2 με πλασέ του (ευρισκόμενου σε θέση οφ-σάιντ) Γεωργούση, από σέντρα (συρτή πάσα από πλάγια) του Νικήτα Αθανασόπουλου.
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός πάλεψε το παιχνίδι και η Άνοιξη αναγκάσθηκε να ρίξει στον αγώνα και τον Κώστα Τσεβά (επανεμφανίσθηκε μετά από 3 αγωνιστικές λόγω τραυματισμού).
Στο 62' ο Τσιγάρας με εκτέλεση φάουλ παραλίγο να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας Μουλάς έδιωξε δύσκολα με το πόδι. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 90' με κοντινό πλασέ του Ειρηναίου Αθανασόπουλου.
Ο διαιτητής Δραγάτης (αγνώριστος προς το χειρότερο) έπαιξε ρόλο με τα σφυρίγματά του στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Βοηθοί: Τσέλιος, Καραπιπέρης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Στεργίου, Μπρέγιαννης, Φράγκου, Ξεφτεράκης, Χατζής, Λοτσάρης, Αντωνόπουλος (72' Χοντάι), Παρθένης (77' Βεντούρης), Κατσικώστας (64' Σοτίρη), Τσιγάρας, Γιαμάς.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Δρόσος, Τρακάκης, Κυριάκης, Χουζούρης, Ράλλης, Γεωργούσης (57' Κ. Τσεβάς), Θεοδώρου (56' Ειρ. Αθανασόπουλος), Νικ. Αθανασόπουλος, Δαρζέντας, Δρακόπουλος (70' Λαγαστής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money