Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ Μ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ



Ο προπονητής Αβραάμ (κατά κόσμον Μάκης) Παπαδόπουλος, απεχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Κρυονερίου επειδή δεν ταίριασε η νοοτροπία του με εκείνη της διοίκησης του συλλόγου. Με την ευγενική του επιστολή, το κείμενο της οποίας ακολουθεί, αποχαιρέτισε την ομάδα του:
«Ευχαριστώ τον κόσμο, τους παίκτες, τους συνεργάτες μου και κυρίως την διοίκηση του κ. Σταθόπουλου, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα, παρά τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας, για τα οποία όλη η ευθύνη είναι δική μου.
Δεν θα επικαλεστώ ούτε την τύχη ούτε τους σοβαρούς τραυματισμούς ούτε τις κάρτες, που μας ανάγκασαν να ψάχνουμε άλλα πρόσωπα για την 11άδα στα τελευταία 7 ματς! Πιστεύω ότι η ομάδα πλήρης, έχει άλλη δυναμική. Κάτι που φάνηκε στα φιλικά και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.
Δυστυχώς, αντιλαμβάνομαι ότι το πρόβλημα είναι πως δεν ταιριάξαμε ως νοοτροπία, οπότε από την στιγμή που αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορώ να περάσω την φιλοσοφία μου, για το καλό της ομάδας πρέπει να γίνει αλλαγή στον πάγκο, με άνθρωπο ο οποίος θα εκτιμήσει διαφορετικά την κατάσταση.
Η ομάδα διαθέτει παιδιά με ψυχή, παιδιά που αγαπούν την ομάδα, παιδιά με ταλέντο. Και είμαι σίγουρος πως όταν έλθει το πρώτο 3ποντο, θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας και ο κόσμος θα δει άλλο Κρυονέρι. Εύχομαι ολόψυχα άμεση ανάκαμψη της ομάδας και καλύτερη τύχη στο υπόλοιπο της χρονιάς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money