Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 3–1


Φάση του αγώνα

Αγώνας ντέρμπυ έγινε στον Γέρακα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά της αρκετά καλής Δόξας Ποντίων με 2-1. Ήταν ένα παιχνίδι ανοικτό, ισορροπημένο, με ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 15' σημαντική ευκαιρία με τον Βλαντόιου (επενέβη ο Φελέσκουρας). Μετά το 20λεπτο ο Γέρακας πίεσε κι έχασε ευκαιρίες με σουτ Καλούδη, Αποστολίδη και Δριλάκη. Στο 32’ ο Δελάρδας με κεφαλιά έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι.
Τα γκολ μπήκαν στο β’ ημίχρονο. Ο Γέρακας στο 55' άνοιξε το σκορ με σουτ του Δελάρδα (1-0). Η Δόξα Π. ισοφάρισε γρήγορα. Στο 62' ο Μαβίδης με εκπληκτικό κατέβασμα της μπάλας και πλασέ έκανε το 1-1.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν ελαφρά υπεροχή αλλά η Δόξα στις γρήγορες αντεπιθέσεις της ήταν …φαρμάκι. Το 2-1 συνέβη στο 67' μετά από ομαδικό συνδυασμό και πλασέ του Αποστολίδη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80' πάλι ο Αποστολίδης (3-1).
Διαιτητές: Καρράς – Μπαλάγκα, Χριστόπουλος.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Τσιροζίδης, Πατρινός (60' Ζούρας), Βλαχιώτης (65' Μίαρης), Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτας, Καλούδης, Αποστολίδης, Δριλάκης (81' Καραμολέγκος), Δελάρδας.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Θεοδώρου, Σιρινίδης, Μιχαηλίδης, Ρούντος, Αθανασέλος (81' Βενετικίδης), Κότσαλος, Καϊταλίδης, Μαβίδης, Βλαντόιου (64' Πέτρου), Σονίδης (50' Αντωνιάδης).

* Στιγμιότυπα του αγώνα:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money