Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 2–1



Νίκη σε πολύ αμφίρροπο ματς πέτυχε η Λαυρεωτική επί της Μάχης Μαραθώνα με 2-1. Το παιχνίδι εξελίχθηκε «ανοικτό» από κάθε πλευρά και μέχρι το τέλος του κράτησε σε αγωνία τους θεατές που το παρακολούθησαν. Η Λαυρεωτική κατάφερε να κερδίσει μια ομάδα που ήθελε με κάθε τρόπο να πάρει αυτή την νίκη! Η Μάχη έπαιξε με «νύχια και με δόντια» για καλύτερο αποτέλεσμα, ήταν πιο καλή τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο και στάθηκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε στις λεπτομέρειες... Ο αγώνας είχε πολύ «ξύλο» (αγωνιστικά), καθώς οι δυναμικές μονομαχίες επικράτησαν σε όλα τα σημεία του γηπέδου.
Στο πρώτο ημίχρονο η Μάχη ήταν πιο επιθετική και απείλησε σε περισσότερες περιπτώσεις. Παραλίγο να σκοράρει στο 10' όταν ο Ραπτογιάννης πλάσαρε άουτ σε τετ-α-τετ, ενώ είχε μεγάλες ευκαιρίες τόσο με τον Νταή όσο και με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο (στην δεύτερη περίπτωση ο Γ. Παππάς έδιωξε δύσκολα). Η Λαυρεωτική όμως, διατήρησε τις θέσεις της και πέτυχε πρώτη γκολ… Στο 20' ο Σεΐτι έκανε προσπάθεια από τα πλάγια, βρήκε τον Μεντύ, κι αυτός με σουτ έγραψε το 1-0. Η Μάχη ισοφάρισε στο 30' με αυτογκόλ του Μεντύ (1-1), αλλά η χαρά της κράτησε μόλις πέντε λεπτά, γιατί οι γηπεδούχοι σημείωσαν δεύτερο τέρμα στο 35' με άπιαστο κτύπημα φάουλ του Μαραγκού στο «Γ»!
Στο β’ μέρος η Μάχη φάνηκε πάλι πιο δραστήρια και θεληματική, με περισσότερες -πάλι- επιθετικές προσπάθειες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Επικράτησε η λογική της Λαυρεωτικής, που έπαιξε πιο συντηρητικά και με καλή άμυνα και λίγες αντεπιθέσεις κράτησε το σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο 20λεπτο και είχαν ευκαιρία με σουτ του  Θανόπουλου στο 75’, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γ. Παππάς. Επίσης, στο 87' χάθηκε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία της Μάχης, από κεφαλιά του Λευτ. Παπαδόπουλου.
Διαιτητές: Δραγάτης – Τσαλίκογλου, Βιτσεντζάτος.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπαϊωάννου): Γιώργ. Παππάς, Χουσεΐν, Π. Βανγκέλι, Πώχος, Τζώρας (46' λ.τρ. Βίλα), Χάλαρης, Μαρινάκης, Μαραγκός (80' Απέργης), Μεντύ, Γιαχάεβ (85' Κρυεμάντι), Σεΐτι.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Δημ. Παππάς, Ραπτογιάννης (60' Κ. Σένε), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Μουρούτης (60' Θανόπουλος), Καραγκοζίδης (80' Καραπάνος), Νταής, Παρούσος, Μίχας, Ελ. Παπαδόπουλος.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money