Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 2-0


Σοβαρή υποψηφιότητα για τον τίτλο έθεσε ο Κεραυνός Κερατέας, ύστερα από την εντός έδρας επιβολή του και επί της Θύελλας με 2-0. Ήταν ένα παιχνίδι κακής ποιότητας, χωρίς ρυθμό και λίγες φάσεις.
Το α’ ημίχρονο κύλησε αμφίρροπο αλλά με λίγες και «μισές» επιθέσεις! Στο β’ ημίχρονο η Θύελλα μπήκε δυνατά και παραλίγο να ισοφαρίσει (Μουτζακάς 47’) αλλά σύντομα η επιθετική της διάθεση ξεθύμανε. Ο Κεραυνός στη συνέχεια διατήρησε τον έλεγχο στις κινήσεις, πέτυχε το 2-0 και αναδείχθηκε πανηγυρικά νικητής.
Ο Κεραυνός έφθασε πρώτος (Κρυεμάντι 11’) κοντά στο γκολ με διπλή προσπάθεια και στο 30’ η Θύελλα έχασε εξίσου καλή ευκαιρία με τον Χαρακτίδη. Όμως οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν ασταθείς αμυντικά σε στημένες φάσεις και δέχθηκαν 2 τέρματα. Στο 43’ έγινε το 1-0 με κοντινό πλασέ του Γ. Ρώμα (η μπάλλα κτύπησε και στον Σότα), μετά από κεφαλιά του Πρίφτη μέσα στην περιοχή. Στο 67’ με κτύπημα φάουλ του Κοντογιάννη από 40 μέτρα, διαμορφώθηκε το τελικό σκορ (2-0)!
Καλή η διαιτησία του Παπάζογλου, (Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Γ. Παππάς, Παπασωτηρίου, Λιούμης, Χ. Παππάς, Αναγνώστου, Πρίφτης, Γ. Ρώμας, Μεγαγιάννης, Ευφραιμίδης (72' Δ. Ρώμας), Κοντογιάννης (85' Σταμάτης), Κρυεμάντι (65' Δ. Κατσίκης).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου (65' Αποστολάτος), Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ράσα (55' Ντόσκας), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (62' Νικολέας).

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ελα ρε ΚΕΡΑΥΝΑΡΑ μην σταματας να τους γλεντας!!!! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ μπραβο σε ολα τα παιδια!!!

Ανώνυμος είπε...

gatakiaaa tin kiriaki stin palini teleiwnei to paramithi ampaloi

Ανώνυμος είπε...

Ποιος απο τους τρεις πελάτες μιλάει τωρα????? Για να ξερω τι θα του απαντησω!!!!

Ανώνυμος είπε...

thimisou ti sou eipa tin kiriaki teleionei to paramithi sas.kai poli kratise.mas bgalate ta matia me to podosfairo sas.

Ανώνυμος είπε...

ντρεπεσαι για την ομαδα σου και δεν μου λες πελατακο? μην ντρεπεσαι για τα λεφτα που εχεις ριξει φετος και λεγε..

Ανώνυμος είπε...

Με 10 σας επαιζε η Παλληνη και η κοκκινη που τους βγαλατε...το πηραμε το μηνυμα!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΑΑΑΛΙΑ!!!! ΡΕ ΓΕΛΙΕ!!! ΡΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΘΑ ΠΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ!!!! ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΑΙΝΡΕ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΤΕ!!! ΟΥΟΥΟΥΣΤ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΑ... ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ!!!! ΒΓΑΛΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.... (ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ?!)

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα, σε κάθε αγωνιστική αυτός ο χασάπης ο Πρίφτης πρέπει να βγαίνει στο 10΄με απευθείας κόκκινη. Αλλά ποιός διαιτητής τολμάει να τον βγάλει τον κασμά σας. Έχετε γεμίσει όλους τους γιατρούς της Ανατολικής Αττικής.
Αλλά οι διαιτητές της ΕΠΣΑΝΑ είναι παιδάκια και φοβούνται το ξύλο (βλ. Μινάι). Μόνο ο Μάλαμας θα σας στρώσει, αλλά ο ψηλός σας τον κρατάτει για το τέλος !!!

Ανώνυμος είπε...

ποιος χασαπης ρε ασχετε που εχουμε την καλυτερη τα λειγοτερα παθητικα γκολ με την θυελλα.. οσο για τα αλλα ελατε ολοι με φορα με τον κωλο ξερετε.......

Ανώνυμος είπε...

Παίξτε μπάλα πρώτα και μετά μιλάτε.... ΞΥΛΟΚΟΠΟΙ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε ψευτοπαλικαρα του υπολογιστη που το λετε και το ξανα λετε αυτο μετα σκουπιδια σου ευχομαι να μην σας τυχει τετοιο πραγμα γιατι για να αντισταθεις σε ενα ολοκληρο κρατος πρεπει να εχεις αρχιδια να το κανεις!!! και εσεις δεν εχετε.. και ελπιζω να μην εισαι γνησιος κορωπιοτης γιατι οι κορωπιοτες ειναι παλικαρια σαν εμας....

Ανώνυμος είπε...

Σιγά hooligania ήρεμα . Εσύ μην πυρπολήσεις τα τύχη πρόσεχε και σου πέσει καμιά πέτρα ( κοτρόνα ) στο κεφάλι. Πήγαινε τώρα στην Παλλήνη να σου ανοίξουν τα πόδια να περάσεις αέρα και από εκεί ( φαντάσου με το ζόρι 1 γκολ ). Όσον αφορά τον παραπάνω που αναφέρετε αν είμαι ή δεν είμαι γνήσιος Κορωπιώτης ένα θα σου πω ( είχα έρθει και εγώ και έπαιζα ξύλο με τα ΜΑΤ , μόνο και μόνο να βοηθήσω γνωστούς από κάτω , για να πέσει το κράτος ) , ναι είμαι γνήσιος Κορωπιώτης και έχω μάθει που πρέπει να πολεμάω και που όχι. Η ανοχή όμως έχει τελειώσει με κάτι ψευτοπαλίκαρα ( 10-15 χρονών που πέταγαν (μολότοφ) και άλλες ηλιθιότητες με σκοπό τον ( εκφοβισμό ) , αλλά μόλις τους τελείωσαν όλα αντί να παίξουν με τα χέρια , μόλις αρχίσαμε να κυνηγάμε το έβαλαν στα πόδια. Λοιπόν έννοια σου και ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΜΕ ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΒΑΡΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΑΡΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΩΠΑΡΑ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕ 1000 ΑΤΟΜΑ ΛΑΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΞΑΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

στην κερατεα γιατι δεν ηρθατε?????θα απαντησει καποιος????και γαμω τις φραγκοκοτες με δικροκα αυγα ειστε...

Ανώνυμος είπε...

Στη Κερατέα δεν έρχονται γιατί εκεί δεν έχει στενά να κρυφτείς. Στα ίσια και δίπλα δίπλα στη κερκίδα. Ήρθαν 6 ηρωικοί Κορωπιώτες(και υπάρχει και φωτογραφικό υλικό) και δεν τους πείραξε κανείς γιατί ήταν κύριοι και δεν κώλωσαν. Τα άλλα τα χουλιγκάνια του Ιντερνετ που ήταν μπορεί να απαντήσει κάποιος που δεν φοράει τα παντελόνια μόνο για να μη κρυώνει? Πείτε ρε καραμελόμαγκες τι έγινε? Πήγατε Mall με το προαστιακό να φάτε γιαουρτάκι παγωμένο? Η πήγατε Ζάππειο να ταϊσετε τις πάπιες? Μη μιλάτε για κόσμο ρε γυφτοκορωπιώτες . Αντε σε κανα μαχαλά να πάρετε καμια πατάτα μπεκρήδες. ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΠΟΤΕ ΨΕΥΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΛΑΓΕ

Ανώνυμος είπε...

Κορωπιοτης =βλακας μην γραφετε ρε παιδια δεν εχει ουσια να γραφω ξερω και εγω...ειχαν την ευκαιρια τους και την εχασαν...δεν ηρθαν γτ ηξεραν οτι ουτε στην πετα δεν θα εφταναν....μονο φιλοι και γνωστοι μας ηρθαν και καθομασταν διπλα διπλα....οι ψευτομαγκες μονο γραφουν....και για τα σκουπιδια βλακα κορωπιοτη δεν πρεπει να μας πιανεις στο στομα σου γτ αυτο θα μεινει στην ιστορια.....μια πολη εναντια στο κρατος τελειως μονη της χωρις καμια βοηθεια απο κανεναν αλλο δημο γυρω γυρω....βλακα ο βλακα μπεκρη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά είναι Κερατέα ή Κερατιά; ΟΥΓΚ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε νταη πες μου γιατί δεν ήρθες Κερατέα;;;; λέγε μωρη κότα.

Ανώνυμος είπε...

'Hμαν και εγώ στο κότερο (κερατεα).

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΟΥΣ ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΟΡΩΠΑΡΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ =ΚΟΡΩΠΙ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΦΙΑΤΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ. ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΑΙ ΤΟΤΕ,,,,,,ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΤΗΝ Α ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΟΛΟΧΩΡΙ ΣΑΣ ΚΑΦΡΟΙ ΟΥΓΚ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΣΤΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΟΥΓΚ΄΄΄΄΄΄΄΄

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money