Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΤΡΙΓΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ




Β' ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ: 
ΤΡΙΓΛΙΑ – ΘΥΕΛΛΑ 2-0
Η Τριγλία επικράτησε (2-0) για δεύτερη φορά επί της συμπολίτισσας Θύελλας και με συνολικό σκορ 4-1 προκρίθηκε για τέταρτη φορά σε τελικό Κυπέλλου (3 φορές ΕΠΣΑΝΑ και 1 ΕΠΣΑ)!
Η Θύελλα μπήκε πιο δυνατά από την Τριγλία στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, ενώ στο ημίωρο περίπου του αγώνα (29’), ο Μάντζης πήρε την μπάλλα από το κέντρο του γηπέδου, μετά το ελεύθερο του τερματοφύλακα Φιλιππόπουλου, έκανε ατομική προσπάθεια και πλασάρισε από πλάγια θέση τον Κατσιούλη, σημειώνοντας το 1-0.
Εκεί, ουσιαστικά κρίθηκε το παιχνίδι, καθώς η Θύελλα έπρεπε να πετύχει 3 τέρματα για να προκριθεί…
Λίγο αργότερα (37’), πάλι ο Μάντζης, σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή, για το 2-0.
Τα δύο τέρματα του α’ ημιχρόνου, μετέτρεψαν σε αδιάφορη την αναμέτρηση στο β’ μέρος, οπότε οι αντίπαλοι έκαναν οικονομία δυνάμεων και σκέφθηκαν περισσότερο τις υποχρεώσεις της επόμενης Κυριακής στα πρωταθλήματα που μετέχουν. Υπήρξε μόνο μια περίπτωση φάουλ – πέναλτυ στον Χαρακτίδη, που άφησε χωρίς συνέχεια ο διαιτητής!
Η Τριγλία προκρίθηκε δίκαια αφού έδειξε στοιχεία καλύτερης ομάδας (κατά διαστήματα) κι εκμεταλλεύθηκε τους ευέλικτους επιθετικούς της, απέναντι στην Θύελλα που ήταν κάπως νευρική και ασυντόνιστη προς το τέλος…
Καλή η διαιτησία του Μανιώτη και των βοηθών Πολυχρονιάδη και Β. Λάμπρου.  
ΤΡΙΓΛΙΑ (Στάθης Ασλάνογλου): Φιλιππόπουλος, Στρόμπουλος (83’ Μαντζώρος), Μπλιάμπλιας, Κόρακας, Τσέπας, Τσάγκαρης (46’ Σταμπέλος), Ράμο, Αλεβίζος, Γκίκας (76’ Ντρέκος), Μάντζης, Χατζάκης.
ΘΥΕΛΛΑ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου (53’ Προδρόμου), Ράσα, Σότα, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Νικολέας, Μουτζακάς (67’ Θανόπουλος), Κατσούγκρης, Λάμπρου (41’ Αποστολάτος).

1 σχόλια:

Μάριος Πυκνής είπε...

are billi paixtara

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money