Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 3-0


Επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε η Θύελλα, που επεβλήθη με 3-0 των Γλυκών Νερών και βρέθηκε πάλι μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα της Διασταύρωσης Ραφήνας παρουσιάσθηκε αποφασισμένη να τελειώσει γρήγορα το ματς, και το κατάφερε από το α’ ημίχρονο, με τέρματα των Χαρακτίδη 5’, Τασσόπουλου 30’ και του επανεμφανισθέντος Μουτζακά 40’.
Η Θύελλα δεν έδειξε σημαντικά στοιχεία κούρασης από τον ημιτελικό αγώνα της περασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο με την Τριγλία, ενώ τα Γλυκά Νερά δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση για διεκδίκηση της νίκης, μετά το 2-0, δηλαδή μετά το ημίωρο του αγώνα.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Βακκάς, (Σπυρόπουλος, Β. Τζαφόλιας).
ΘΥΕΛΛΑ: Κατσιούλης, Οικονόμου, Προδρόμου, Σοτάι, Τασσόπουλος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Ράσα, Μουτζακάς (62' Νικολέας), Κατσούγκρης (66' Ντόσκας), Λάμπρου (46' Αποστολάτος).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Βασιλόπουλος, Φ. Αντωνόπουλος, Τσαλδάρης, Κοτροζίνης, Στέλλας, Ν. Καλούδης (80' Γ. Παπάζογλου), Γιαννούλης (82' Σβόλης), Λουκής, Δογάνης, Παπακωσταντίνου (60' Προβίδης).

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

omada tou kolou ta glika nera tha dinei ta paixnidia ola apo edw kai pera.kathe xrono ta idia!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φαινεται οτι κρινεις τους αλλους απο αυτα που κανει η δικια σου ομαδα το Κορωπι,που παιζει τα παιχνιδια και εκτος αγωνιστικων χωρων.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ!!! ΜΟΝΟ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΕΘΕΙ. ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ 5Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ 3-0 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5-0!!!

Ανώνυμος είπε...

opos edwses to paixnidi ston geraka etsi epaises amaxiti kai stin rafina!gia na se dw kai stin sinexeia DIKAIWSE ME.

Ανώνυμος είπε...

siga tin mpalara pou paizete re mirodiades sas exei katsei i anodo apla me tetoio epipedo pou exei fetos to protathlima.min trelathoume kiolas iremiste barcelona

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΡΙΤΟΙ ΒΓΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ.Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΛΑΔΩΜΑΤΑ ΚΛΠ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΟ BUDGET ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗ ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money