Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 4-1



Με εξαιρετική εμφάνιση ο Παμπαιανικός επεβλήθη 4-1 εντός έδρας του Κουβαρά. Η ομάδα της Παιανίας έπαιξε στρωτό και γρήγορο ποδόσφαιρο, παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί. Επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή του αγώνα, είχε καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας δημιουργώντας συνεχώς επιθέσεις, είχε δύο δοκάρια και αρκετές ακόμη φάσεις για γκολ, ικανοποιώντας τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Η ομάδα του Κουβαρά έπαιζε με μεγάλες μπαλλιές προς τους επιθετικούς, προσπαθούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά όλες σταμάτησαν στους αμυντικούς των γηπεδούχων.
Το 1-0 πέτυχε στο 3’ με σουτ ο Σέλβια, μετά από σέντρα του Ν. Αζακά. Στο 23’ πάλι ο Σέλβια, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, σημείωσε το 2-0. Στο 52’ ο Παμπαιανικός κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Λαγού από τον Σ. Χατζή, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος αλλά η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι του Ευδαίμονα και απομακρύνθηκε από αμυντικούς. Το 3-0 πέτυχε στο 54’ ο Γκόμπλιας, που σούταρε με δύναμη έξω από την μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ασθενώς ο Ευδαίμων και ο Λαγός με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Στο 63’ ο Λαγός έβγαλε σέντρα και ο επερχόμενος Μυρτάι με δυνατό σουτ έγραψε το 4-0. Ο Σέλβια στο 65’ «σημάδεψε» για δεύτερη φορά το δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Ο Κουβαράς σημείωσε το γκολ της τιμής στο 84’ με σουτ του Παπανικολάου.
Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης, οι 10 παίκτες της αρχικής ενδεκάδας του Παμπαιανικού, που ήταν κάτω των 20 ετών (μέσος όρος ηλικίας ενδεκάδας 18 ετών)!
Πολύ καλή η διαιτησία των Φαμέλη, Μακρή, Ακτύπη.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Α. Αζακάς (83’ Κρόκος), Ν. Αζακάς (75’ Μάνθος), Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Κατσαρός, Λαγός, Στασινούλιας (70’ Οικονομίδης), Μυρτάι. 
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Κοτοπούλης, Κ. Μπίκλης (60’ Κ. Ρώμας), Σ. Χατζής, Λιάπης, Μπαρλογιάννης (66’ Σίνης), Ζατσελλάρι (78’ Στουραΐτης), Βανγκέλι, Παπανικολάου, Πρίφτης, Π. Μπίκλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money