Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1-1


ΓΕΡΑΚΑΣ-ΜΑΧΗ 1-1: Ο ΣΚΟΡΕΡ ΧΑΤΖΗΛΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ 

Αμφίρροπη αναμέτρηση και δίκαιη ισοπαλία, μεταξύ δύο ομάδων που έκαναν πολλά λάθη, έχασαν αρκετές ευκαιρίες και γενικά δεν έδειξαν ποιότητα στο παιχνίδι τους.
Η Μάχη φάνηκε κάπως καλύτερη στο πρώτο 20λεπτο. Είχε μια χαμένη ευκαιρία με τον Ενέι και τον Χατζηλία στην ίδια φάση (17’) και προηγήθηκε στο σκορ (19’) με ακαριαίο σουτ του Χατζηλία στη γωνία, ύστερα από τραγικό λάθος του Κρητικού που «προσέφερε» την μπάλλα στον αντίπαλό του!   
Ο Γέρακας πήρε στη συνέχεια την πρωτοβουλία στις κινήσεις, έχασε 1-2 ευκαιρίες με Ριζογιάννη και Χρυσανθόπουλο, μέχρι να φθάσει στην ισοφάριση (39’) ύστερα από σειρά λαθών της άμυνας των φιλοξενουμένων και πλασέ αρχικά του Μπερέτη, κι ύστερα του Ριζογιάννη που έσπρωξε την μπάλλα στα δίχτυα (1-1).
Στο  β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κινήθηκαν λίγο καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν, όπως άλλωστε και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βγήκαν επικίνδυνα σε θέση βολής με αντεπιθέσεις.
Στις πιο σημαντικές φάσεις, ο Χατζηλίας είχε ωραίο, ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γαβαλάς σε κόρνερ (75’) και ο Χρυσανθόπουλος αμαρκάριστος στην περιοχή, έστειλε με κοντινό σουτ την μπάλλα απελπιστικά άουτ (80’)!
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 80'

Καλή η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου, Α. Γαλάνη, Αντιπαριώτη, με την παρατήρηση ότι η συμπλήρωση του φύλλου αγώνα ήταν λανθασμένη σε ότι αφορούσε τις αλλαγές! Οι αναφερόμενες αλλαγές παικτών στο φύλλο αγώνα δεν μπορεί να είναι διαφορετικές από την πραγματικότητα, διότι μπορεί να τιμωρηθεί μια ομάδα από την λάθος αναγραφείσα αλλαγή! Και σημειώθηκαν λάθος επί του Φ.Α. όλες οι αλλαγές που έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι… Οι συνθέσεις με τις σωστές αλλαγές, έχουν ως εξής:
ΓΕΡΑΚΑΣ: Γαβαλάς, Κρητικός, Δημητριάδης, Καρλατήρας, Μουράτογλου, Δριλάκης, Μπερέτης (73’ Μαργέτης), Βάρδας, Ριζογιάννης (79' Μουσαράι), Χρυσανθόπουλος (89’ Τσαδήμας), Δελάρδας.
ΜΑΧΗ: Μπουκουβάλας, Κατούντας, Παιδής (86' Τσέλα), Ν. Χαμάμης, Πλατσιώτας, Καραλής, Μπισμπιρούλας, Νταής, Ενέι (79’ Σένε), Μίχας, Χατζηλίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ola ta gnwrizete eseis

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΤΖΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ!!!Γ.Τ!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΧΗ γερά , πάμε για τρίποντο την Κυριακή με την Δόξα. Ο αγώνας της χρονιάς είναι την Κυριακή. Δόξα έλα να χάσεις και να φύγεις

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money