Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1-1



ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Α' ΓΥΡΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΦΟΙΒΟΥ ΒΑΡΗΣ 0-0


Δυνατό παιχνίδι που μπορούσε να κερδίσει ο Φοίβος αν είχε πιο έμπειρο σύνολο! Τα Καλύβια φάνηκαν λίγο πιο έμπειρη ομάδα και με την πίεση που εξάσκησαν πήραν την ισοπαλία 1-1.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο «ζωηροί» στο ματς, διατήρησαν την υπεροχή και είχαν δοκάρι στο 15’ με τον Λουστ. Στο 20’ πέτυχαν το 1-0 με κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Νεφερίδη, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Παπαδόπουλου. Στη συνέχεια έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα (31’ πλασέ Νεφερίδη άουτ), καθώς ήταν ορατά τα κενά στην άμυνα των φιλοξενουμένων.
Μοναδική αντίδραση από τα Καλύβια στο διάστημα αυτό, ήταν η ατομική προσπάθεια του Καρελιώτη (37’), του οποίου η σέντρα-σουτ από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Χατζημερκούρη και άουτ!
Η είσοδος του Βασιλείου στο β’ ημίχρονο, έδωσε πνοή και ζωντάνια στα Καλύβια, που πήραν την πρωτοβουλία στις κινήσεις και πίεσαν τους γηπεδούχους σε όλο το γήπεδο, αναγκάζοντας τον Φοίβο να κλειστεί στην άμυνα! Στο 56’ φάουλ του Σερμπενιάδη απέκρουσε με δυσκολία ο Χατζημερκούρης και στο 73’ σε νέο φάουλ του Σερμπενιάδη, η μπάλλα πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ!
Ο Φοίβος είχε την ευκαιρία να πετύχει το 2-0 στο 63’ όταν ο Λουστ πέρασε μπαλλιά στον Νεφερίδη αλλά στο τετ-α-τετ ο τερματοφύλακας Παρλακίδης αντέδρασε ψύχραιμα και μπλόκαρε την μπάλλα!
Το γκολ της ισοφάρισης ήλθε στο 87’ μετά από κακό διώξιμο της μπάλλας από τους αμυντικούς του Φοίβου. Πετάχθηκε ο δαιμόνιος Βασιλείου και με πλασέ έκανε το 1-1. Τα Καλύβια παραλίγο να έπαιρναν τη νίκη στο 90’ με σουτ του 16χρονου Ντάκου, που αποκρούσθηκε από την άμυνα σε κόρνερ.
Καλή αλλά ανεκτική στη δύναμη η διαιτησία του Γαλάνη, (Κωνσταντόπουλος, Βουδούρης).
ΦΟΙΒΟΣ: Χατζημερκούρης, Πούτρο, Ζέρβας (90’ Σαραντόπουλος), Σώκος, Μηλιαράκης, Παρόλας, Λουστ (87’ Λιαρόπουλος), Παπαδόπουλος, Αγάλου, Νεφερίδης, Λέκκας (83’ Μαργκαρίτι).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παρλακίδης, Β. Μπούτσης (73’ Ντάκος), Μαραγκός, Μουστόγιαννης, Λυριτζής, Χ. Μπούτσης, Δημ. Οικονομίδης (67’ Μάτι), Ροκανάς (46’ Βασιλείου), Αντ. Οικονομίδης, Σερμπενιάδης, Καρελιώτης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Daimonios Vasileiou kai trelenomai..!

Ανώνυμος είπε...

Γατια εκει στα Καλυβια, ο Βασιλειου θα σας σωσει..

Ανώνυμος είπε...

esu kai o daimonas tis tazmanias...paixtara Vasileiou..!!!

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money