Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΑΝΟΙΞΗ ΑΝΕΒΛΗΘΗ



Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου Βουλιαγμένης ήταν ακατάλληλος λόγω της προηγηθείσας βροχής και όπως σημείωσε στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Βακκάς (βοηθοί Καλλίνικος, Μπαλαμάτσιας), «ήταν λασπώδης σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών, όπως και πλημμυρισμένος σε διάφορα σημεία, σε τέτοιο βαθμό που η μπάλλα “κολυμπούσε” σ’ αυτά». 
Κατόπιν τούτου, ο αγώνας ανεβλήθη, παρά την παρουσία των δύο ομάδων στο γήπεδο.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί πιθανότατα την Τετάρτη 6 Μαρτίου.
Οι συνθέσεις όπως δηλώθηκαν πριν την έναρξη:    
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Κυριαζόπουλος, Κουγιουμτζιάν, Πάππα, Α. Λιόλιος, Μαρκίδης, Τσιρλής, Γεωργάρας, Κουμαράς, Κόρδας, Πουράνης.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Κυριάκης, Κολώτας, Δ. Δεσύλλας, Νικολάου, Σ. Δεσύλλας, Μανουσάκης, Λιγωμένος, Μαπάκης, Μπουσδέκης, Αδρακτάς. 

* Σε ανακοίνωση που υπογράφει ο γενικός αρχηγός της Βουλιαγμένης Στέφανος Κυριαζόπουλος, επισημαίνονται τα εξής: «Ελέχθη από κάποιους παίκτες (όχι παράγοντες) της Άνοιξης, ότι μεσολάβησε η Βουλιαγμένη για την αναβολή του αγώνα με την ομάδα της Άνοιξης, επειδή τάχα της έλειπαν 3 παίκτες. Τους πληροφορούμε ότι 1) δεν έλειπε κανένας παίκτης, η ομάδα ήταν πλήρης και 2) στα 40 και πλέον χρόνια παρουσίας μας στα πρωταθλήματα, ποτέ δεν είμασταν φυγόπονοι. Αντιθέτως, αγωνιζόμαστε με πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα. Είναι ντροπή να υποστηρίζονται τέτοιες απόψεις»!

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EXEI TOSI PIOTITA I OMADA TIS ANOIKSIS ME TOSOUS PAIXTARADES POU MPOROUN AKOMA KAI NA KOLIMPANE SE TETOIO GIPEDO!!!!GIAYTO KAI I DIAMARTIRIA

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money