Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 0-1



Ο Νικηφόρος συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις, επικράτησε 1-0 του μετριότατου Παλληνιακού μέσα στην Παλλήνη κι έτσι πήρε ρεβάνς της εντός έδρας ήττας του με 3-2 στον α’ γύρο!
Το παιχνίδι είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο β’ ημίχρονο (ύστερα από ένα άγονο και σχετικά αδιάφορο πρώτο 45λεπτο), όταν ο Νικηφόρος πήρε πρωτοβουλίες και μπήκε πολλές φορές στα καρέ των γηπεδούχων (με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τους Βαζέχα και Αποστολόπουλο). Ο Παλληνιακός επιθετικά ήταν σχεδόν ανύπαρκτος!
Το τέρμα των φιλοξενουμένων σημείωσε στο 74’ ο πολύ δραστήριος Αρκάδιος Βαζέχα, που εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων σε γρήγορη εκτέλεση φάουλ...
Ο γιος του μεγάλου παλιού σκόρερ του Παναθηναϊκού (Κρυστόφ Βαζέχα), βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και πριν καλά–καλά καταλάβουν οι αμυντικοί τι γινόταν, είχε σκοράρει (0-1)!
Ο Βαζέχα είχε και δύο δοκάρια! Στο 35’ με κεφαλιά–ψαράκι και στο 58’ με πλασέ.
Οι μετριότατοι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί ένα δοκάρι (στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού) με κεφαλιά του Σκεντούλι σε κτύπημα κόρνερ (65’), ένα σουτ του Ντρένοβα στο 30’ και ένα ακόμη του Ζώκου στο 66’, που αντιμετωπίσθηκαν εύκολα από τον τερματοφύλακα Καραγιάννη.
Ο Νικηφόρος χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τους νεοαποκτηθέντες νεαρούς Καγιά και Αναγνωστόπουλο, που κάλυψαν με επιτυχία τα κενά των Βεντούρη (στρατεύθηκε) και Αντεριώτη (τραυματίας).
Καλός ήταν ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος, (Δουλγεράκης, Οικονόμου).
ΠΑΛΛΗΝΗ: Μπακόλας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Κοκκινάκης (82' Παπασαράντος), Καρακάσης, Τσιαδήμας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Δημητρακάκης (65' Ζώκος), Μπερτσιάς, Καστής (74' Κοβάνης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Νάτσης, Ταφιλάι, Παπαβασιλείου, Καγιάς, Χαρικιόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46' Ζέεμπε), Βαζέχα (85' Αλεξανδράκης), Αποστολόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money