Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3-0



Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Γλυκά Νερά στην έδρα τους, κι επικράτησαν εύκολα της Σταμάτας με 3-0. Κάνοντας τα δύσκολα εύκολα -που άλλες φορές αυτό δεν το κατάφερναν- οι γηπεδούχοι έπαιξαν απλό και παραγωγικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Στο 15’ με τον Παπακωνσταντίνου (1-0) και στο 30’ με τον Δογάνη (2-0).
Η Σταμάτα φάνηκε απροετοίμαστη για τόσο δύσκολο τεστ και μετά το 2-0, ουσιαστικά αποδέχθηκε την ήττα της και περιορίσθηκε σε ρόλο τυπικό.
Στο β’ ημίχρονο η εικόνα δεν άλλαξε και ο Παπακωνσταντίνου στο 70’ χρίσθηκε σκόρερ για δεύτερη φορά, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο τελικό 3-0.
Καλή η διαιτησία των Μάλαμα, (Ρούντου, Οικονόμου).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Βασιλόπουλος, Γιαννούλης (77' Καψάλας), Τσαλδάρης (81’ Ν. Καλούδης), Κοτροζίνης, Στέλλας, Λουκής, Μπούρμπουλας, Φ. Αντωνόπουλος (76' Γ. Παπάζογλου), Παπακωσταντίνου, Δογάνης.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Ζινχίρια (46' Καλογήρου), Μπόρας, Λιόλιος, Πέππας, Κριεμάδης, Οικονόμου (82' Καραμήτρος), Οσμανάι, Χ. Τσεβάς (78’ Τσιγαρίδας), Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money