Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ




Μια παρέα παλαιών και νέων διαιτητών που ισχυρίζονται ότι υπηρετούν το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, έστειλαν την Πέμπτη 21/2 εξώδικη πρόσκληση και προσέφυγαν σε ασφαλιστικά μέτρα, επιδιώκοντας την αναβολή των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής, που έχουν προκηρυχθεί για την ερχόμενη Κυριακή 24/2/2013 (και σε περίπτωση μη απαρτίας την Δευτέρα 25/2), με δικαιολογία την διαγραφή ορισμένων μελών και την μη εγγραφή κάποιων άλλων στον Σύνδεσμο, δηλαδή για διαδικαστικούς λόγους…
Το εξωπραγματικό γεγονός είναι ότι την εξώδικη πρόσκληση και την προσφυγή στο δικαστήριο, υπογράφουν διαιτητές που οι περισσότεροι ανήκουν σε άλλους Συνδέσμους ή Ενώσεις και δεν έχουν δικαίωμα αναφοράς στην Ανατολική Αττική!
Κάποιοι άλλοι, μόλις πληροφορήθηκαν ότι αναφέρεται το όνομά τους στην προσφυγή, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την Ένωση (όχι τον Σύνδεσμο) και απεκδύθηκαν κάθε ευθύνης, προφανώς μη γνωρίζοντας ποιος έχει βάλει την υπογραφή τους!
Όπως και να έχει η πραγματικότητα, σήμερα Παρασκευή (το μεσημέρι) στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, θα εκδικασθούν τα ασφαλιστικά μέτρα και θα μάθουμε τις λεπτομέρειες της ενδιαφέρουσας αυτής εξέλιξης στα εσωτερικά του Σ.Δ.Π. Αν. Αττικής.
Επειδή όμως οι σχέσεις Συνδέσμου και Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΑΝΑ είναι σαν των συγκοινωνούντων δοχείων, αναμένεται ότι η απάντηση της διοίκησης του Συνδέσμου, σε συνεργασία με την Ένωση, θα είναι πολύ σκληρή σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν θεσμική αναστάτωση στα διαιτητικά ποδοσφαιρικά πράγματα της Ανατολικής Αττικής.
Λεπτομέρειες και ονόματα θα σας αποκαλύψουμε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης…

* Δημοσιεύουμε την πρόσκληση Γεν. Συνέλευσης του Σ.Δ.Π. Αν. Αττικής, που υπογράφεται από τον πρόεδρο Αριστείδη Σπανέα και τον γεν. γραμματέα Ηλία Ντάφλο, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι και ο αρχιδιαιτητής της Ένωσης:
ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ
«Με την 149/21.1.2013 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής και σύμφωνα με το καταστατικό του Συνδέσμου, καλούμε όλα τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατολικής Αττικής σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στην πόλη της Παλλήνης Αττικής, την Κυριακή 24-02-2013 και ώρα 16:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Σ.Δ.Π. Αν. Αττικής (Αθλητικό Κέντρο Παλλήνης, Λεωφ. Μαραθώνος, Παλλήνη), με μοναδικά θέματα ημερήσιας διάταξης:
α) Απολογισμός στα πεπραγμένα του Δ.Σ.
β) Οικονομικός απολογισμός και έκθεση της Ε.Ε.
γ) Έγκριση προϋπολογισμού νέας χρήσης.
δ)  Αρχαιρεσίες για την εκλογή Δ.Σ. και Ε.Ε.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 25-2-2013, στον ίδιο τόπο, χώρο και ώρα, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης και ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.
Η ψηφοφορία θα λάβει τέλος στις 19.30’.
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. πρέπει μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας, να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από πάσα νόμιμο αρχή, στην οποία θα δηλώνουν τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσης μόνιμης διαμονής τους τα τελευταία πέντε χρόνια.
Η εκλογή προέδρου Γεν. Συνέλευσης και Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογών, θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα μέλη, τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται από το καταστατικό του Συνδέσμου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money