Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 4-1




Με πρωταγωνιστή τον δυνατό αέρα, ο Σαρωνικός επικράτησε με 4-1 της Νίκης Δροσιάς στο γήπεδο Αναβύσσου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν επιθετικά και πέτυχαν 4 γκολ από στημένες φάσεις, ξεπερνώντας εύκολα το εμπόδιο της Νίκης. Με ευνοϊκό άνεμο στο α’ ημίχρονο, έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους και το παιχνίδι γινόταν στο μισό γήπεδο, με μοναδική εξαίρεση τη φάση του τέρματος της Νίκης!
Το 1-0 σημείωσε στο 18’ ο Χαρίτος με κεφαλιά, ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Β. Καραγιάννη, ο οποίος στο 23’ με απευθείας κτύπημα φάουλ, πέτυχε το 2-0. Η άμυνα του Σαρωνικού βρέθηκε για πρώτη φορά εκτεθειμένη στο 38’ όταν ο έμπειρος Σαμαράς, έδωσε πάσσα στον επερχόμενο Πιπέρα, που  (2-1).
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι με κόντρα άνεμο, έδωσαν σκληρές μάχες στο κέντρο και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν. Σημείωσαν δύο ακόμη τέρματα από στημένες φάσεις, κι έχασαν πέναλτυ που εκτέλεσε ο Κετέογλου στο δοκάρι και καταπληκτική ευκαιρία με τον Ναυπλιώτη στο 90’ για ένα ακόμη γκολ…
Το 3-1 πέτυχε με κεφαλιά ο Αλεξίου στο 52’ και το 4-1 με κοντινό πλασέ ο Λ. Καραγιάννης στο 86’.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Μπουξμπάουμ, Μόσχου – Κάλλη.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χ. Κετέογλου (54’ Λ. Καραγιάννης), Β. Καραγιάννης, Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Ντίνος, Θάνο (80’ Ι. Τζιβίλογλου), Χ. Τσούνης (76’ Ναυπλιώτης), Σ. Αλεξίου, Χαρίτος.
ΝΙΚΗ: Τσαλίκης, Κούζας (72’ Στεφανίδης), Παναγιωτίδης, Κλ. Μπέτσης, Μπότζιος (86’ Σπυρόπουλος), Κιούρκος, Χαμζάι, Μαγγίνας (52’ Χ. Μπέτσης), Πιπέρας, Σαμαράς, Τσίγκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money