Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 0-1


Στο Συκαμινο η τοπική ομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση αλλά οι προσπάθειές της δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι στον διεκδικητή της ανόδου, ομάδα του Σαρωνικού Αναβύσσου, το Συκάμινο παρουσιάσθηκε αξιόμαχο και ο Σαρωνικός έπαιζε παθητικό ρόλο.
Οι γηπεδούχοι (με τον νεοαποκτηθέντα Κατερίνη στην 11άδα τους) επικράτησαν πλήρως στο α’ ημίχρονο κι έχασαν ευκαιρίες, με σουτ του Τούκα στο 35’ και με κεφαλιά του Καραμιχάλη από στημένη φάση (41’).
Στο β’ ημίχρονο, το Συκάμινο συνέχισε να υπερέχει αλλά ο Μπάνας ήταν «μοιραίος παίκτης» αφού βρέθηκε τρεις φορές (50’, 60’, και 75’) αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα Καραλή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ! Επίσης, καλή ευκαιρία έχασε και ο Σουβαντζής. Δεν είχε λοιπόν, αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια το Συκάμινο…
Ο Σαρωνικός, όμως, στο τέλος (83’) πήρε αυτό που ζητούσε: Τη νίκη! Σε μια από τις λίγες επιθετικές προσπάθειές του, εκτέλεσε φάουλ ο Αλεξίου, η μπάλλα κτύπησε στο κεφάλι του Γκανούδη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Οσμάν (0-1)!
Πολύ καλός ο διαιτητής Μανιώτης. Εκτός κλίματος αγώνα οι βοηθοί Μαραγκού και Αικ. Αντωνίου.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μήτρου, Κατερίνης, Γκανούδης (89’ Τζεβελέλος), Σουβαντζής, Γρηγοριάδης, Τούκας (54’ Μαργέτας), Καραμιχάλης, Μπάνας, ’Τσαγκαράκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Λ. Καραγιάννης, Χ. Κετέογλου (70’ Χ. Τσούνης), Γκίνης, Ζουμπουρλής, Ι. Κετέογλου, Χαρίτος, Β. Καραγιάννης, Χαρίτος, Χατζημιχαηλίδης (59’ Θάνο), Αλεξίου, Ντίνος (66’ Λεζάκης).
* Ο Κοσμάς Καραγιώργος κάθισε ως υπηρεσιακός προπονητής, στον πάγκο του Συκαμίνου. Αναμένεται πάντως, να αναλάβει κι επίσημα την θέση. Ο κ. Καραγιώργος είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Συκαμίνου. 

Η φάση είναι από το παιχνίδι Α' γύρου Σαρωνικού-Συκαμίνου 3-0, που έγινε στην Ανάβυσσο. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pantws gia ola exete apopsh enw den eiste sta perissotera paixnidia parwn

Ανώνυμος είπε...

meta to telos toy agona xexasate na anaferetai oti oi paiktes toy saronikoy spasane ta apoditiria toy sikaminoy.Gia alli mia fora deixnei thn symperifora ayth ths omadas.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money