Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ




Απέτυχε η προσπάθεια δημιουργίας θεσμικής αναστάτωσης στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ανατ. Αττικής. Απερρίφθη από το αρμόδιο δικαστήριο η προσφυγή ασφαλιστικών μέτρων για την αναβολή των αρχαιρεσιών του Συνδέσμου, οι οποίες έχουν προκηρυχθεί για την Κυριακή 24/2/2013 (σε περίπτωση μη απαρτίας την Δευτέρα 25/2) και πλέον θα πραγματοποιηθούν κανονικά.
Η παρέα παλαιών και νέων διαιτητών, που ισχυρίζονται ότι υπηρετούν το ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής, προσέφυγε την Πέμπτη 21/2 σε ασφαλιστικά μέτρα, επειδή υποστηρίζει (η παρέα) ότι δεν έπρεπε να διαγραφούν από το μητρώο μελών του Συνδέσμου…
Όμως η δικαιολογία αυτή δεν ευσταθεί, γιατί –σύμφωνα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του Συνδέσμου κ. Μίνης- τα μέλη που διεγράφησαν δεν φρόντισαν να πληρώσουν τις συνδρομές τους εδώ και τρία χρόνια, οπότε αυτοδικαίως, βάσει καταστατικής διάταξης διεγράφησαν από το μητρώο. Επιπλέον, τρεις από τους 10 υπογράφοντες την προσφυγή (Μπ. Βλάχος, Κόνιαρης, Ιωαννίδης), κατέθεσαν γραπτή δήλωση με την οποία δήλωσαν άγνοια περί του …γεγονότος! Δηλαδή, ότι το όνομά τους περιελήφθη στους προσφεύγοντες, χωρίς οι ίδιοι να ερωτηθούν!
Στην ακροαματική διαδικασία, που άρχισε περί τις 11.15’ και εξελίχθηκε σε αίθουσα των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, εμφανίσθηκε μόνο ο Κώστας Πρωτοπαπαδάκης, μαζί με τον δικηγόρο κ. Παναγόπουλο.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο γραφείο του δικηγόρου είχαν συγκεντρωθεί προ ημερών 6-7 παλαιοί και νεότεροι διαιτητές, όπου συζήτησαν τις λεπτομέρειες της προσφυγής, με βασικό αίτημα την αναβολή των εκλογών. Μάλιστα, στο δικαστήριο πρότειναν και κατάλογο 6 ονομάτων για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης! Στους προσφεύγοντες αναφέρονται μεταξύ άλλων και οι κ.κ. Δρακόπουλος, Καραπάνος, Πρωτοπαπαδάκης, Δραμητινός.
Γύρω στις 3 το μεσημέρι, το δικαστήριο εξέδωσε την απορριπτική απόφασή του.
Θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ο Σύνδεσμος θα διαγράψει (εφ’ όσον δεν είναι ήδη διαγεγραμμένοι) όσους μετείχαν στην προσπάθεια του έργου αποσυντονισμού της διοίκησής του, για λόγους αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς προς συναδέλφους τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money