Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 4-2


Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του (Ντούσης, Θανόπουλος, Παπαϊωάννου, πέραν των Ντεντέους, Νταντάμη και χωρίς τον απομακρυνθέντα Ντεντόπουλο) το Κορωπί επικράτησε του Παλληνιακού με 4-2, αφού βρέθηκε να χάνει 2-1 μέχρι το 67’ λεπτό! Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με το Κορωπί να ξεπερνάει δύσκολα την έκπληξη από την πολύ καλή απόδοση του Παλληνιακού…
Οι αντίπαλοι μπήκαν στον αγώνα με επιθετική τακτική και στο 23’ άνοιξε το σκορ μετά από συνεργασία Λούσιο Ντεντέους και Παπαϊωάννου. Ο Λούσιο με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα (25’) ο κορυφαίος μέχρι εκείνο το σημείο παίκτης του αγώνα Ντρενόβα, απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Φύτρο! Παρ’ ότι με 10 παίκτες, οι φιλοξενούμενοι στο 33' με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σκεντούλι ισοφάρισαν 1-1. Και καθώς στο β’ ημίχρονο όλοι περίμεναν το Κορωπί πιο δυνατό, συνέβη ακριβώς το αντίθετο: Στο 57' ο Καρακάσης βρέθηκε αμαρκάριστος και με πλασέ «πάγωσε» τους φίλους των γηπεδούχων σημειώνοντας το 1-2!
Οι αλλαγές του Κορωπίου ανέτρεψαν το σκηνικό και απέδωσαν καρπούς στο 67’, όταν ο Σπηλιόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2, μετά από ενέργεια του Πάντου. Η υπεροχή των γηπεδούχων γινόταν μεγαλύτερη όσο περνούσε η ώρα. Η κούραση των φιλοξενουμένων (με παίκτη λιγότερο από το 25') ήταν εμφανής… Έτσι, στο 83' ο Παπαδόπουλος με σουτ από κοντά έδωσε προβάδισμα 3-2 στο Κορωπί. Αλλά στην αντεπίθεση, ο Κοβάνης (που είχε και στο 10’ του αγώνα παρόμοια δυνατότητα να σκοράρει) έχασε μοναδική ευκαιρία, στέλνοντας την μπάλλα άουτ.
Τελικά, στο 87' μετά από κτύπημα φάουλ του Λούσιο Ντεντέους, ο Παπαϊωάννου σκόραρε με δυνατό σουτ (4-2), μέσα σε πανηγυρισμούς παικτών, προπονητών, παραγόντων και φιλάθλων του Κορωπίου, που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης». 
Σύμφωνα με την απόδοση που είχε στο συγκεκριμένο ματς, ο Παλληνιακός αδικείται από την βαθμολογική του θέση. Ο προπονητής του Σωκράτης Κιούρκος, παραπονέθηκε για την διαιτησία του Μάλαμα, με την ακόλουθη δήλωση: «Όταν εφαρμόζεις τον κανονισμό, τον εφαρμόζεις και στις δύο ομάδες»! Με επουσιώδη σφάλματα και οι βοηθοί Γουργιώτης και Λάμπρου.
ΚΟΡΩΠΙ: Ντούσης, Φύτρος (75' Παπαδόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ντούνης, Θανόπουλος, Γαλάνης (60' Σπηλιόπουλος), Κοκκίνι, Παπαϊωάννου, Λούσιο Ντεντέους, Νταντάμης (70' Ανδρεάδης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Πάσσαρης, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Κούνας (85' Κούσης), Δημητρακάκης (75' Καστής), Μπερτσιάς, Κοβάνης.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεμπούκωσε ο ΠΑΠ...

Ανώνυμος είπε...

Sas voithise ligo kai o diaititis na ksempoukosete!

Ανώνυμος είπε...

Ρώτα τον φίλο σου τον Μικρόπουλο, ποιά ομάδα βοηθάει ....

Ανώνυμος είπε...

a re alites petaei i omada!!! eiste toso kaloi pou kai tou xronou epsana tha eiste na didaskete... kokokokokotes!!!!!!! meta to koropi oute i omada tis thyellas irthe sti KERATEA alla toulaxiston irthan oi opadoi tous

Ανώνυμος είπε...

Μην σου πούμε ξανά πελατάκο που να βάλεις τον κεραυνό και την επόμενη που θα σου τσούζει ο ποπός από το πολύ το άνοιγμα , θα σου βάλω εγώ προσωπικά ΤΑΛΚ . Άντε το κάθε 15άχρονο , εκφράζει και γνώμη , μόμολα , βγάλατε και γλώσσα .

Ανώνυμος είπε...

το ταλκ εμεις στο βαλαμε την περασμενη βδομμαδα!!! και ποιο 15χρονο ρε χαλια τι ειμαστε κορωπι που ο πιο μαχημος οπαδος του πινει νερο στο μπιμπερο!!!

Ανώνυμος είπε...

15 άχρονο με κράνος και περικεφαλαία είσαι , η μαμά σου ακόμα ΤΑΛΚ σου βάζει για να μην καίγεσαι και βαζελίνη με το δίχτυ για να γλιστράει . Μπουρτζόβλαχο παιδαρέλι , σκουπιδιάρη .

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΟΡΩΠΑΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ!!!!!ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΑΠΟΣΤΟΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Α Ο Κ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Τώρα όλοι πάμε Σπάτα 150-200 άτομα ( μαζικές έξοδοι στα εκτός έδρας , ενίσχυση της ομάδας για να ξέρει ο,τι ήμαστε δίπλα της ανά πάσα στιγμή και γεμάτο το Πρίφτης όπως χτες με 800 και πλέον άτομα ) , πάμε όλοι μαζί για το 2 και ας πάνε να πνιγούν , Άγιος Στέφανος , Θύελλα , Κερατέα . Πάμε ρε Κορωπάρα .

Ανώνυμος είπε...

μπραβο ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΩΠΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

μπραβο καρπουζα ναι ναι μονο μην τους πονεσεις προσεχε... μαζικες εξοδοι και εκτος εδρας για αρχη στα σπατα που ξερουμε οτι δεν υπαρχει κυνδηνος!!! κοκοκοτες ποσο γελιο εχετε...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε ΦΟΒΟΛΕΣ. Και άλλοι δεν έχουν αστικη συγκοινωνία, μετρό, προαστικό κ.λ.π., αλλά δεν σκούζουν σαν τη χήρα στο κρεβάτι όπως εσείς. Αλλά αυτά είναι. ΄Οταν είσαι απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, νοιώθεις μια ζήλεια για αυτούς που είναι ΄΄εντος της κοινωνιας΄΄. Από εκεί πιστεύω ξεκινάει το μίσος σας και τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Ο Υ Γ Κ !!!

Ανώνυμος είπε...

TRAGIKO KOROPI ME 10 PAIXTES I PALINI KAI TIN PSIXI STO STOMA.DEN EXETE TIXI KAMIA.PAIXTES KAI PROPONITIS KAFENEIA.EIMOUN STO GIPEDO PEITE MOU AN EISTE EUXARISTIMENI APO TIN OMADA?PALINI PALEUEI NA SWTHEI KAI EIXE PATHOS PERISOTERO

Ανώνυμος είπε...

Τραγικο το Κορωπι ομαδα χωρις αρχη και τελος!Αν δεν ητανε ο Μαλαμας την Παλληνη δεν την κερδιζατε ποτε!Ετσι θα σας σφυρανε απο και περα..?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ Α Ο Κ Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΕΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Α Ο Κ ΓΕΡΑ ΑΝΟΔΟ ΞΑΝΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΤΗ Α ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Ανώνυμος είπε...

γρηγορα στα ΜΠΛΟΚΑ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟΧΩΡΙ

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money