Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΟΙΞΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1-2


Ο Παμπαιανικός εντυπωσίασε με το νεανικό του σύνολο, νίκησε 2-1 στην Άνοιξη την τοπική ομάδα και αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας του ομίλου. 
Στο α’ ημίχρονο έγινε παιχνίδι με δυνατές μάχες στο χώρο του κέντρου, εκεί που η τριάδα των μέσων του Παμπαιανικού δεν επέτρεπε στους αντιπάλους της να βρουν ελεύθερους χώρους για να δημιουργήσουν προβλήματα προς την εστία τους και ταυτόχρονα δημιουργούσαν προϋποθέσεις για γκολ προς τους επιθετικούς της ομάδας τους, χωρίς όμως να καταφέρουν να το πετύχουν. 

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο παιχνίδι αποφασισμένοι για κάτι καλύτερο και προηγήθηκαν 1-0 στο 49’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Σέλβια, που κέρδισε ο Λαγός από τον Δ. Δεσύλλα.
Η Άνοιξη αντέδρασε ανεβάζοντας ρυθμό και απόδοση, αλλά όλες οι ευκαιρίες που δημιούργησε σταμάτησαν στον 14χρονο τερματοφύλακα (και της Μικτής) Κασελούρη, ο οποίος πραγματοποίησε τρεις σωτηρίες επεμβάσεις σε σουτ των Μπουσδέκη, Λάζου και Μανουσάκη.
Πάντως, στο 75’ μετά από πολλές κόντρες στην περιοχή, ο Μπουσδέκης με κοντινό σουτ ισοφάρισε (1-1). Η πίεση της Άνοιξης αυξήθηκε για το γκολ της νίκης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα οι γρήγοροι επιθετικοί του Παμπαιανικού, πραγματοποίησαν αρκετές αντεπιθέσεις και σε μία απ’ αυτές (85’), ο Σέλβια με έξυπνο πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα Βιγλάκη, κατάφερε να σκοράρει για το τελικό 1-2.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Αρ. Γαλάνης, Χόικας, Β. Τζαφόλιας.
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Κυριάκης, Κολώτας, Αθανασόπουλος (63’ Σίτης), Δ. Δεσύλλας, Σ. Δεσύλλας, Μανουσάκης, Λιγωμένος (74’ Λιτσένι), Μαπάκης, Μπουσδέκης (82’ Λάζος), Αδρακτάς.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Α. Αζακάς, Ν. Αζακάς, Χατζής, Βύζας, Παπασωτηρίου, Σέλβια (90’ Σιδέρης), Κατσαρός (66’ Στασινούλιας), Λαγός, Γκόμπλιας (88’ Ζάχαρης), Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money