Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 4–0



Νέα νίκη -η 6η στη σειρά- για την Άνοιξη, που πρωτοπορεί μακράν και στην βαθμολογία της κατηγορίας! Επικράτησε γηπεδούχος 4-0 του Αφιδναϊκού, αφού έπαιξε καλύτερα -τουλάχιστον στο β’ ημίχρονο- οπότε σημείωσε τα 3 από 4 τέρματά της. Στο 14' τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Άγελος Ράλλης της Άνοιξης, μετά από σύγκρουση που είχε με αντίπαλο. Έσπασε την μύτη του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Ο Αφιδναϊκός είχε στην αρχή μια ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά του Καναβόγιαννη και οι γηπεδούχοι στο 11' είχαν καλό (αλλά άστοχο) σουτ του Νικήτα Αθανασόπουλου.
Η υπεροχή της Άνοιξης έφερε αποτέλεσμα στο 25', όταν ο Δρόσος με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0.
Με την έναρξη του β’ μέρους οι γηπεδούχοι απείλησαν σε σειρά περιπτώσεων για επίτευξη γκολ: Στο 47’ με σουτ του Δαρζέντα, στο 50' με προσπάθεια του Θεοδώρου, στο 55' με πλασέ άουτ του Δρακόπουλου και στο 60' με δυνατό σουτ του Νικήτα Αθανασόπουλου.
Το 2-0 έγινε στο 62’, όταν ο Δρακόπουλος έκανε μπάσιμο από πλάγια και συρτή σέντρα, που εκμεταλλεύθηκε ο Νικήτας Αθανασόπουλος από το ύψος του πέναλτυ.
Λίγο αργότερα (65’) ο Μορφονιός αποσόβησε κίνδυνο που δημιούργησε ο Δαρζέντας και στο 68' ο Αφιδναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες αποβολής του Νικηφοράκη με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο τελευταίο 20λεπτο η Άνοιξη, με παίκτη περισσότερο, πέτυχε δύο ακόμη τέρματα: Στο 75’ με πλασέ του Δαρζέντα, από πάσα του Κώστα Τσεβά 3-0). Και στο 89', που οι Νικήτας Αθανασόπουλος και Κώστας Τσεβάς έκαναν κομπίνα σε κτύπημα φάουλ και ο Τσεβάς και εντυπωσιακό τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα για το τελικό 4-0.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δουλγεράκης, Κυριακόπουλος.
ΑΝΟΙΞΗ (Τσιριμώκος): Μουλάς, Χουζούρης (81' Χατζηεμμανουήλ), Τρακάκης, Κυριάκης, Δρόσος, Ράλλης (14' λ.τρ. Ειρ. Αθανασόπουλος), Δρακόπουλος, Θεοδώρου, Νικ. Αθανασόπουλος, Δαρζέντας (77' Ελευθερίου), Κ. Τσεβάς.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Δήμας, Ε. Άλι, Νικηφοράκης, Ι. Νικολάου (67' Τάτσης), Ζουβερέλλης, Τσαλίδης (79' Μπεγκάι), Διαμαντόπουλος (60' Γκιόλλα), Τσαγκαράτος, Καναβόγιαννης, Καράμπελας.

* Στιγμιότυπα του αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money