Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 2–1



Δύσκολα νίκησε η γηπεδούχος Βουλιαγμένη την Δόξα Ποντίων με 2-1. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να τα καταφέρουν καλύτερα αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια και δεν είχαν 3 δοκάρια. Η μαχητική Δόξα Ποντίων πάλεψε μέχρι το τέλος για κάτι καλύτερο αλλά δεν είχε τύχη…
Στο 32’ ο Πουλάι με κοντινό πλασέ ύστερα από σέντρα του Σωτηρόπουλου, πέτυχε το 1-0. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (40’) ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ σε χέρι αμυνόμενου της Δόξας (έκανε σέντρα ο Σωτηρόπουλος), αλλά με την παρέμβαση του β’ βοηθού διαιτητή, πήρε πίσω την απόφασή του!
Η Βουλιαγμένη έχασε σωρεία ευκαιριών και είχε δοκάρι με τον Πουλάι, πριν οι φιλοξενούμενοι ισοφαρίσουν στο 80’. Κτύπησε φάουλ από το κέντρο και πλάγια ο Βλαντόιου και ο Μαβίδης πετάχθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.
Τελικά, οι γηπεδούχοι στο 86’ κατάφεραν να σκοράρουν και να νικήσουν 2-1. Σε σουτ του Χαλκιά, η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Πουλάι με νέο σουτ την έστειλε στο δοκάρι και μέσα…
Διαιτητές: Φωστέρης – Πειρασμάκης, Βλαχόπουλος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπώνης): Παπαχριστόπουλος, Λανάι (75' Χαντάντ), Πολάτος, Βοργιάς (46' Ζακόπουλος), Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι, Παντ. Μαντακίδης, Σωτηρόπουλος (70' Παφίτης), Λάμπρ. Μαντακίδης, Χαλκιάς.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Θεοδώρου (80’ Χριστιανίδης), Σιρινίδης, Κουλέπης, Καϊταλίδης, Αθανασέλος (70’ Σονίδης), Λαζαρίδης (60’ Παπαγεωργίου), Ρούντος, Μαβίδης, Βλαντόιου, Κώτσαλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money