Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 1–2



Συνέχισε τις νίκες του ο Αφιδναϊκός, που επεβλήθη εκτός έδρας του μέτριου Γέρακα με 2-1. Ήταν ένα παιχνίδι χαμένων ευκαιριών αλλά οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και πήραν την πολύτιμη νίκη.
Στο 5' ο Αφιδναϊκός είχε δοκάρι με τον Τσαγκαράτο, ενώ ο Γέρακας απείλησε λίγο αργότερα με σουτ του Μπερέτη αλλά ο Μορφονιός έσωσε την εστία του. Στο 35’ έγινε το 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Νικολάου, που κέρδισε ο Καραγιάννης.
Πολύ γρήγορα (40’) ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, με ωραίο πλασέ στην κίνηση του Δελάρδα (1-1).
Στο β’ ημίχρονο οι αντίπαλοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, καθώς ο Μορφονιός -ειδικά στο τελευταίο 10λεπτο- έπιασε τ’ άπιαστα και κράτησε την νίκη της ομάδας του, που είχε πετύχει γκολ στο 70’ με δυνατό ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής του Έσι Άλι (1-2).
Διαιτητές: Προδρομίδης – Μπουξμπάουμ, Τσέλιος.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Ζούρας, Πατρινός, Καραμολέγκος, Βλαχιώτης, Δημητριάδης (81' Παργιανός), Μπερέτης, Καλούδης (65' Παπαβασιλείου), Αποστολίδης, Μίαρης (39' λ.τρ. Άρτας), Δελάρδας.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ (Κουτσούμπας): Μορφονιός, Τάτσης, Έ. Άλι, Δήμας, Ζουβερέλλης, Ι. Νικολάου, Ταμπάκου (90' Μπαλτάς), Μπεκάι (86' Διαμαντόπουλος), Τσαλίδης, Τσαγκαράτος (66' Γκιόλλα), Καραγιάννης.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money