Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΩΡΩΠΟΣ 2–0


Η ομάδα της Βουλιαγμένης

Απλή και πρακτική η Βουλιαγμένη, πανηγύρισε την 4η συνεχόμενη νίκη της. Επικράτησε 2-0 του Ωρωπού και βελτίωσε ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της θέση, αντίθετα με τον Ωρωπό, που περιορίσθηκε σε μέτρια επίπεδα, χωρίς σοβαρές επιθετικές λύσεις και αρκετά αμυντικά κενά…
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 9’ με σουτ του Μπραχιμάι που απέκρουσε σωτήρια ο Παπαχριστόπουλος.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ακυρωμένο γκολ στο 10’, για χέρι (εξ επαφής) του σκόρερ Χαντάντ. Στο 15’ ο Χαντάντ με κεφαλιά σε (βαθιά) σέντρα του Πολάτου, πέτυχε το 1-0.
Η Βουλιαγμένη ζήτησε πέναλτυ (25’) για χέρι εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής δεν το έδωσε με την δικαιολογία ότι ήταν σαν το χέρι που έκανε ο Χαντάντ στο ακυρωμένο γκολ ( ο Χαντάντ είναι επιθετικός και το χέρι του Ωρωπού έγινε από αμυντικό)! Κανείς δεν αντελήφθη γιατί δεν εφαρμόσθηκε ο ίδιος κανονισμός και στις δύο περιπτώσεις… Ή το ένα ισχύει ή το άλλο!
Στο 60’ ο Πουλάι με ατομική ενέργεια και στροφή περί τον εαυτό του (εντός περιοχής), σημείωσε με σουτ το 2-0!
Η Βουλιαγμένη άρχισε και τελείωσε τον αγώνα με 5 «μικρούς», που άφησαν καλές εντυπώσεις. Ο Ωρωπός στο τελευταίο15λεπτο προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Διαιτητές: Μπερέτας – Δ. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος. Πέραν του πέναλτυ στο 25’, η Βουλιαγμένη διαμαρτυρήθηκε για απίστευτο οφ-σάιντ που υπέδειξε ο α’ βοηθός (76’), σε πάσα προς τα πίσω (!) του Παφίτη, στον επερχόμενο Πουλάι!
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Τσοπουρασβίλι, Πολάτος, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Πουλάι (86' Ταγκούλης), Παπαβασιλείου, Χαλκιάς, Λάμπρ. Μαντακίδης (73' Παφίτης), Χαντάντ (80' Μπακούρος).
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Σαρκίρης, Γιώργ. Μπαλόκας (72' Κατσίκας), Αλιάι, Γιουνάς, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Ευφραιμίδης (84' Σωτ. Μπαλόκας), Φιλλής (55' Κανάρης), Μίχας, Μπραχιμάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money