Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΗ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓ. ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ



Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Άνοιξης με ομόφωνη απόφασή του παραδέχθηκε ότι την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ο Γρηγόρης Πατρίκιος ήταν γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του συλλόγου και ότι με αυτή την ιδιότητα δραστηριοποιήθηκε και συνέβαλε ώστε η ομάδα να ολοκληρώσει χωρίς εμπόδια τις υποχρεώσεις της στο τότε πρωτάθλημα.
Το αυτονόητο αυτό γεγονός, αρνείτο μέχρι σήμερα η προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου υπό τον Δ. Γιαρένη (πρόεδρο σήμερα της ΕΠΣΑΝΑ), με αποτέλεσμα ο Γρηγ. Πατρίκιος να έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη κατά παραγόντων της εποχής εκείνης (Γιαρένη, Κυριάκη, Νίκα κ.ά.).
Το πλήρες πρακτικό της απόφασης από την συνεδρίαση του Δ.Σ. του Α.Ο. Άνοιξης με την σχετική απόφαση, έχει ως εξής:
Αριθμός Πρωτοκόλλου: Π.106/2016
Άνοιξη, 21 Οκτωβρίου 2016
Α.Ο. Άνοιξης – Τμήμα Ποδοσφαίρου
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Το Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου «Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ», συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 21/10/2016, στα γραφεία του σωματείου, επί της οδού Λυκαβηττού αριθ. 27, στην Άνοιξη Αττικής, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Δ.Σ. κ. Αναστασίου Αγγέλικα, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:
«Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με την υπόθεση του κ. Γρηγορίου – Γεωργίου Πατρίκιου, αναφορικά με την ιδιότητά του ως γενικού αρχηγού της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013».
Κατά την ανωτέρω συνεδρίαση παρευρίσκονταν όλα τα μέλη του Δ.Σ. που υπογράφουν την παρούσα.
Κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου του Δ.Σ. και γενομένης συζήτησης, αποφασίστηκε ομόφωνα ότι την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 ο κ. Γρηγόριος – Γεώργιος Πατρίκιος διετέλεσε εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας του σωματείου (γενικός αρχηγός) και με αυτή την ιδιότητα δραστηριοποιήθηκε, συμμετέχοντας ενεργά τόσο στις διάφορες εκδηλώσεις του σωματείου όσο και στους αγώνες του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., στο οποίο συμμετείχε και συνέβαλε ώστε η ποδοσφαιρική ομάδα του σωματείου να ολοκληρώσει χωρίς εμπόδια τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της προαναφερθείσας αγωνιστικής περιόδου.
Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα να ανακληθεί η εξώδικη διαμαρτυρία που απεστάλη στα Μ.Μ.Ε. την 16/7/2013 καθ’ όλο το περιεχόμενό της.
Επίσης, αποφασίστηκε η αποστολή του παρόντος πρακτικού στην εφημερίδα «Το Φως των Σπορ» και στις ιστοσελίδες «pamebala.gr», «epsananews.blogspot.gr» και «neaepsana.blogspot.gr».
Κατόπιν τούτων και μη υπάρχοντος άλλου θέματος προς συζήτηση, λύθηκε η συνεδρίαση.
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. ΑΝΟΙΞΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money