Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 1–3



Ο Γέρακας χωρίς να παρουσιάσει τίποτα ξεχωριστό, πήρε πολύτιμη νίκη με 3-1 επί του γηπεδούχου Κουβαρά, που δεν εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες του να σκοράρει…
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 6’ με εκτέλεση φάουλ του Πατρινού (0-1). Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο ο Γέρακας διατήρησε ανούσια υπεροχή.
Ο Κουβαράς μπήκε δυναμικά στο β’ μέρος και είχε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Γιάννη Πρίφτη, στο 46’ σε τετ-α-τετ με τον Φελέσκουρα έστειλε την μπάλλα άουτ ενώ στο 48’ κτύπησε φάουλ στο δοκάρι… Όμως ο Γέρακας στο 49' και το 51' δημιούργησε με την σειρά του καλές φάσεις, με πρωταγωνιστή τον Δριλάκη.
Ο Κουβαράς ισοφάρισε στο 58', όταν σε μακρινή μπαλλιά «γέμισμα» του Τόλια, ο Βαρσαμογιάννης με κεφαλιά έκανε το 1-1. Δεν κατάφερε, όμως, να κρατήσει ούτε την ισοπαλία…
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι διέθεταν ψυχικά αποθέματα, δεν το έβαλαν κάτω, και στο 72' ο Αποστολίδης με άπιαστο σουτ πέτυχε το 1-2. Το σκορ έκλεισε στο 77' ο Μπερέτης με νέο σουτ (1-3).
Διαιτητές: Φωστέρης – Περδίκης, Αλεξοπούλου.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Καραογλάνης, Κουτλόγλου (46’ Κόλλιας), Στουραΐτης, Γιώργ. Πρίφτης, Κοντζιάς, Τόλιας (76’ Λιάπης), Λευκάκης, Σύρος (80’ Ροκανάς), Γιάν. Πρίφτης, Βαρσαμογιάννης, Μπουλούμπασης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Βαγενάς-Σαβούρδος): Φελέσκουρας, Τσιροζίδης, Πατρινός (62’ Ζούρας), Καραμολέγκος, Καρλατήρας, Δημητριάδης, Μπερέτης (79’ Παργιανός), Ν. Καλούδης, Αποστολίδης, Δριλάκης (62’ Μίαρης), Δελάρδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money