Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

Ο ΡΑΜΝΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΑΜΦΙΑΡΑΟΥΔεκτή έγινε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ η ένσταση πλαστοπροσωπίας που έκανε ο Ραμνούς Γραμματικού κατά του Αμφιάραου Καλάμου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, που χρησιμοποίησε το δελτίο του ποδοσφαιριστή Αμέτ Κασικτσή στον μεταξύ τους αγώνα. Έτσι, ο Ραμνούς κερδίζει τον αγώνα με 3-0, αφαιρούνται από την βαθμολογία του Αμφιάραου 5 βαθμοί και τιμωρείται η ομάδα του Καλάμου με πρόστιμο 100 ευρώ.
Επίσης, στον μόνο εκπρόσωπο του Αμφιάραου Καλάμου που ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνα Σ. Μ. Ράπτη, επεβλήθη ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) χρόνια! Διερωτώμεθα: Μήπως έπρεπε να τιμωρηθεί και ο παίκτης Κασικτσή, σύμφωνα με τον κανονισμό; Την συνολική ευθύνη φέρει μόνο ο εκπρόσωπος, που τυγχάνει -στην προκειμένη περίπτωση- να είναι ο προπονητής της ομάδας;
Σημειωτέον ότι ο αγώνας είχε λήξει με σκορ 2-1 υπέρ του Αμφιάραου. Με την ίδια απόφαση, επιστρέφεται και το παράβολο για την ένσταση, που κατέθεσε ο Ραμνούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money