Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΜΑΡΚΟ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–2



Σημαντικής βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε ο Παλληνιακός με 2-1, επί της Μαρκό στο Μαρκόπουλο, αφού έκανε ανατροπή στο σκορ! Ο Παλληνιακός ανέδειξε τα καλά του στοιχεία ενώ η Μαρκό πιστοποίησε την μετριότητά της…
Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της βροχόπτωσης, η Μαρκό ήταν καλύτερη στην αρχή και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 1’ με κεφαλιά του Βασιλού, μετά από φάουλ του Κουτρομάνου (1-0). Στο 5' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, αλλά ο Αραχωβίτης με δύσκολη επέμβαση έκοψε σε τετ-α-τετ τον Μερκούρη. Μετά το 20’ ο αγώνας εξελίχθηκε αμφίρροπος, με τον Παλληνιακό να απειλεί κυρίως από στημένες φάσεις και σέντρες.
Το β’ ημίχρονο άρχισε με την Μαρκό πάλι να υπερέχει και στο 50' είχε δοκάρι, σε κακή απομάκρυνση του Χαρίση! Όμως, μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, πίεσαν και τελικά γύρισαν το παιχνίδι! Η ισοφάριση (1-1) έγινε στο 70' με κεφαλιά του Κυριόπουλου (μετά από κόρνερ του Χαρίση) και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 80', όταν σε μακρινή μπαλλιά και λάθος της άμυνας, ο Μαυράκης πλάσαρε σε κενή εστία (1-2).
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Βιτσεντζάτος.
ΜΑΡΚΟ (Κοντός): Φιλιππόπουλος, Καλαβρός, Σκορδάς, Τσετβερίκοβ, Πλίτσης, Δημητρακόπουλος, Σιδέρης, Μερκούρης (75' Τζανής), Λάππας, Βασιλός (70' Γκριμέκης), Κουτρομάνος (42' λ.τρ. Δημογιάννης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος (82' Κοτροζίνης), Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης, Κυριόπουλος, Καμάρας (25' λ.τρ. Κοβάνης), Βυργιώτης (65' Μαυράκης), Καστής.
* Μετά τον αγώνα ο προπονητής του Παλληνιακού Παναγιώτης Χριστοφιλέας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη και πλέον κοιτάμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Εύχομαι στην Μαρκό να βρει τον δρόμο της, αφού είναι ένα ιστορικό σωματείο και δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί».

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money