Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–1



Ο ελλιπής Πρωτέας ξεπέρασε με δυσκολία και το εμπόδιο του επίσης ελλιπούς Παμπαιανικού, παρ’ ότι η ομάδα της Παιανίας έπαιξε καλά και προηγήθηκε στο 5’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τσιγάρα (0-1).
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν αναπάντεχα στο 20’, όταν ο Φράγκου ανέτρεψε τον Κατσούλα εντός περιοχής (αμέσως αντικαταστάθηκε ο Φράγκου). Το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Παπακωνσταντίνου (1-1). Πριν λήξει το ημίχρονο (40') ο Πρωτέας είχε δοκάρι με τον Βεϊζάι.
Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Π. Φώκαιας κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα επιτυγχάνοντας την ανατροπή του σκορ. Στο 50' ο πολύ καλός Παπακωνσταντίνου εκτέλεσε κόρνερ και ο Κατσούλας με κεφαλιά έκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 65’ από νέο κτύπημα πέναλτυ του Παπακωνσταντίνου, που κέρδισε ο ίδιος, από φάουλ που του έγινε εντός περιοχής μετά από κακή συνεννόηση Στεργίου – Ξεφτεράκη (3-1)!
Ο Πρωτέας πήρε μια νίκη από συγκυρίες και αξιοποίηση των ευκαιριών του ενώ ο Παμπαιανικός είχε προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία.
Διαιτητές: Πανούτσος – Αλεξοπούλου, Σπίθας.
ΠΡΩΤΕΑΣ (Σιδέρης): Παπαβασιλείου, Διακορώνας (78' Παπαγεωργίου), Δέδες, Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Βεϊζάι, Θάνος, Μακρυπίδης (75' Κουλούρης), Παπακωνσταντίνου, Νίνα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Στεργίου, Μπρέγιαννης, Φράγκου (21' Ξεφτεράκης), Σωτήρη, Χατζής, Λοτσάρης, Αντωνόπουλος (75' Χοντάι), Μπεχάρι, Δημήτρουλας (69' Δούβος), Τσιγάρας, Γιαμάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money