Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 4–0

Ο Λεωνίδας Παπαγεωργίου ήταν ο πρωταγωνιστής και ο σκόρερ του Ωρωπού στην άνετη επικράτησή του επί του Αετού Πικερμίου με 4-0 (ημίχρονο 1-0). Η ομάδα του Ωρωπού έκανε πολύ καλό παιχνίδι και δεν επέτρεψε στον Αετό να προβάλλει σοβαρή αντίσταση. Ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα Λ. Παπαγεωργίου πέτυχε και τα 4 τέρματα! Το 1-0 στο 30’ με πλασέ, ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Λάζαρου Μίχα. Το 2-0 στο 69’ με εύστοχο κτύπημα πάναλτυ, που κέρδισε ο ίδιος. Το 3-0 στο 76’ με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Θωμά Κατσίκα. Το 4-0 στο 81’ -ήταν και το ωραιότερο- με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή στο «Γ» της εστίας του Βοτσίδη! Στο 78’ ο Λάζαρος Μίχας είχε πλασέ στο δοκάρι.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Β. Τζαφόλιας, Πειρασμάκης.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Σαρκίρης, Γ. Μπαλόκας, Αλιάι (80’ Σ. Μπαλόκας), Γιουνάς, Π. Νικολάου, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου, Κανάρης (55’ Ευφραιμίδης), Φιλλής (65’ Κατσίκας), Μίχας, Μπραχιμάι.
ΑΕΤΟΣ ΠΙΚ. (Χωριανόπουλος): Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Γιώργ. Γκούτσιας, Αλ. Κονταρίνης (70’ Κιλιμτζίδης), Άγγ. Κονταρίνης, Γκιντίδης, Αρβανιτίδης, Μέρελλης (56’ Καραβατάκης), Μποϊμπέι (83’ Ιωάννου), Ζαφειρόπουλος, Σερμαγιάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money