Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 6–1



Ένα ημίχρονο άντεξε ο αξιόμαχος Αυλώνας, που στάθηκε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Αγίας Άννας μπήκε δυναμικά και πήρε ευρεία νίκη, έχοντας σε τρομερή ημέρα τον Μουρούτη.
1-0: Στο 20' σέντρα του Κορμπάκη, ο Μουρούτης έκανε κοντρόλ κι εκτέλεσε σε πρώτο χρόνο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, στέλνοντας την μπάλλα στο δεξί παραθυράκι του Kουτσονάσιου.
1-1: Στο 30’ κλέψιμο του Τσέλιου και βαθιά μπαλλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Λιάπης προλαβαίνει την έξοδο του Μπακανδρίτσου και περνάει την μπάλα από πάνω του, στέλνοντάς την δοκάρι και μέσα.
2-1: Στο 47' κάθετη πάσα του Κορμπάκη, ο Μουρούτης μπαίνει από αριστερά και πλασάρει υποδειγματικά τον Κουτσονάσιο.
3-1: Στο 50' πάσα του Μουρούτη, ο Στρατής περνάει και τον Κουτσονάσιο και πλασάρει σε κενή εστία.
4-1: Στο 55' έξοχο ένα-δύο Νταλάνι-Κωτσαδάμ πλάγια, με τον πρώτο να κάνει σέντρα ακριβείας στον Στρατή που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα εύκολα γκολ.
5-1: Στο 80' ο Μουρούτης έφυγε σε κόντρα επίθεση χωρίς να τον προλάβει αντίπαλος και πάσαρε στην άλλη πλευρά στον επερχόμενο Νταλάνι, που πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπαλα στα δίχτυα χωρίς να μπορεί να την ανακόψει ο Νάνος που είχε κλίσει στην εστία.
6-1: Στο 90' αυτογκόλ του Κουτσονάσιου. Ο Μουρούτης πήρε την μπάλλα στην σέντρα και αφού πέρασε την αντίσταση 3 αντιπάλων, εξαπέλυσε κεραυνό λίγο έξω από την περιοχή. Η μπάλλα βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στην πλάτη του Κουτσονάσιου πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωτσαδάμ, άλλο ένα χαμένο γκολ από τον Στρατή που σε κενή εστία πλάσαρε άουτ μετά από πάσα του Μουρούτη και άλλη μία χαμένη φάση με τον Μουρούτη να βγάζει κάθετη στον Νταλάνι και εκείνος να πασάρει στον επερχόμενο Στρατή όμως εκείνος άργησε να πλασάρει και κόπηκε μέσα στην μικρή περιοχή.
Χωρίς ιδιαίτερα λάθη οι διαιτητές Περδίκης – Πειρασμάκης, Βουδούρης. Πάντως, ο διαιτητής ήταν ανεκτικός και δεν έδειξε κάρτες που έπρεπε…
ΔΟΞΑ Α.Α. (Γουργιώτης): Μπακανδρίτσος, Νερούτσος (75' Κεραμιδάς), Σούλης, Τσούπης, Μουστάκας, Βλάμης, Πάτσιος (45' Κωτσαδάμ), Κορμπάκης, Μουρούτης, Νταλάνι, Στρατής.
ΑΥΛΩΝΑΣ (Κάλλης): Κουτσονάσιος, Βλάχος, Στάθ. Πάντος, Λάππας, Νάνος, Σκεντούλι, Λιάπης, Τσέλιος, Αδαμόπουλος, Τσιαμπάς, Λευτ. Πάντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money