Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 0–1



Μετά από μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Βουλιαγμένη επέβαλε την ανωτερότητά της και νίκησε 1-0 τον γηπεδούχο Κουβαρά. Παρά τις απουσίες βασικών της παικτών (Ζακόπουλος, Παφίτης, Καρδαμίτσης), η Βουλιαγμένη έπαιξε καλύτερα. Το α’ ημίχρονο κύλησε ανιαρό, χωρίς σπουδαίες φάσεις. Η Βουλιαγμένη είχε την υπεροχή αλλά ήταν ακίνδυνη, όπως και στο μεγαλύτερο διάστημα του β’ μέρους… Ο Κουβαράς περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο.
Στο 61' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ σε ανατροπή του Κουσιάκη από τον Σύρο. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Παντελής Μαντακίδης (1-0). Στο 77’ ο διαιτητής (παρά την αντίθετη υπόδειξη του αρμόδιου βοηθού) είδε κι έδωσε πέναλτυ υπέρ των γηπεδούχων (σε υποτιθέμενο χέρι –ώμος ήταν) του σκόρερ Π. Μαντακίδη. Ο Λιάπης κτύπησε το πέναλτυ αλλά ο Παπαχριστόπουλος έπεσε στην γωνιά του κι απέκρουσε εντυπωσιακά!
Σύμφωνη με την μετριότητα του αγώνα ήταν και η διαιτησία των Κουτρομάνου – Β. Τζαφόλια, Ντόστη.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ (Παναγόπουλος): Δριχούτης, Κουτλόγλου (77' Χατζής), Σύρος, Λιάπης, Κοντζιάς, Πρίφτης, Τόλιας (66' Βαρσαμογιάννης), Λευκάκης, Πρίφτης, Eλέζι (46' Τσούνης), Μικιρδιτσιάν.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος, Λανάι, Πολάτος, Βοργιάς, Αντωνόπουλος, Παντ. Μαντακίδης, Πουλάι, Χαλκιάς (80' Πρέλα), Κουσιάκης (75' Παπαβασιλείου), Λάμπρ. Μαντακίδης, Χαντάντ (67' Νικολαΐδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money