Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 3–1



Πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στον Άγιο Στέφανο, όπου ο Παθιακάκης επεβλήθη του Σαρωνικού με 3-1. Ήταν η πρώτη ήττα του Σαρωνικού, που προηγήθηκε στο σκορ (0-1) με ατομική ενέργεια του Αλεξίου στο 7’.
Ο Παθιακάκης αμέσως αντέδρασε και ισοφάρισε στο 30' με τον Ντρένοβα, ο οποίος συνεργάσθηκε άψογα με τον Αρβανιτάκη (1-1). Στο 58' έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι! Ο Κατσίκης κτύπησε με αγκωνιά τον Αρβανιτάκη και τον τραυμάτισε στο κεφάλι. Ο παίκτης του Σαρωνικού είδε την 2η κίτρινη κάρτα κι απεβλήθη, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει αγωνιστικά όλη η ομάδα του… Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια επέβαλαν την υπεροχή τους παίζοντας με παίκτη παραπάνω και πέτυχαν το 2-1 στο 70' με κεφαλιά του Ιορδανίδη από κόρνερ του Μπούτιβα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80' ο Γιώτης (3-1).
Διαιτητές: Μανιώτης – Τσαλίκογλου, Μπαλάγκα.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου): Μεϊντάνης, Φωτίκας (51' Ιορδανίδης), Μπούτιβας, Κόκα, Κωστής, Αγγελίνας, Αρβανιτάκης (63' λ.τρ. Γιώτης), Ασημάκης, Τασιούδης, Ντρένοβα, Ρόμπολας (85' Ράπτης).
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ (Κοντός): Καραλής, Ρέδι, Μαλατάνος (75' Κοντογιαννόπουλος), Κατσίκης, Κετέογλου, Μεγαγιάννης, Κρυεμάντι, Παπαγιάνι, Βελετάκος, Αλεξίου (80' Μετάνι), Τσομπανάκης (70' Κιρίτσι).
* Ο νεαρός Αρβανιτάκης μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό όπου του έγιναν 7 ράμματα στο μέτωπο, αφού είχαν δοθεί οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα Αργύρη Παλαμαρτζή. Το Δ.Σ. του Παθιακάκη ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του και συνεχάρη τον γιατρό του αγώνα κ. Παλαμαρτζή, «για τους χειρισμούς και την ψυχραιμία που έδειξε στον σοβαρό τραυματισμό -από αντιαθλητικό κτύπημα- στον ποδοσφαιριστή μας Χαρίλαο Αρβανιτάκη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money