Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–0


Φάση από τον αγώνα

Η ατυχία της Ατλαντίδος και η καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου «απέδωσαν» μια ισοπαλία 0-0. Η ατυχία των γηπεδούχων οφείλεται στον σοβαρό τραυματισμό των Καλλιαμπάκα (έσπασε το χέρι του στο 20’) και του Μανωλά (τράβηγμα στο πόδι στο 29’), όπως και στην απουσία κι άλλων τραυματιών από την 18άδα της (Κόντι, Βιδάλης, Καμπάνταης). Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, απέδειξε άλλη μια φορά πόσο καλή δουλειά γίνεται στην ομάδα, με την καλή της αγωνιστική συμπεριφορά και το ομαδικό της πνεύμα. Λείπει ακόμη η αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες, αλλά όσο η άμυνα ανταποκρίνεται και δεν δέχεται γκολ, τόσο η επίθεση θα γίνεται και πιο αποτελεσματική.
Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν 2-3 καλές φάσεις. Την μία έχασε ο Μπόσιος (άουτ) και στις άλλες δύο των γηπεδούχων ο Ντογκοτάρι επενέβη σε προσπάθειες του Κούτρου (από πάσα του Μαλάι) και του Κουλλίρα. Η Ατλαντίς με τους τραυματισμούς έχασε τον ρυθμό στο παιχνίδι της, αλλά στο β’ μέρος είχε μια καλή επιθετική ενέργεια στο 85’ που ο Κούτρος απέτυχε να πιάσει κεφαλιά (μισό γκολ)! Νωρίτερα, σε δύο παρόμοιες περιπτώσεις, ο Πανόπουλος επιχείρησε πλαγιοκόπηση της άμυνας αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε από υπερπροσπάθειες του Οικονομόπουλου (στην δεύτερη ο αμυντικός τραυματίσθηκε κι απεχώρησε).
Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πολλές φορές σε οργανωμένες αντεπιθέσεις και απείλησαν την εστία του Αρχοντάκη, αλλά δύο φορές ο Παπαντζίμας προτίμησε να τελειώσει μόνος του (άστοχα) τις φάσεις ενώ δίπλα του ήταν αμαρκάριστος -και τις δύο φορές- ο Καραχάλιος…
Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Mήταρης, Μπουξμπάουμ.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Αρχοντάκης, Τσιτοφώτος, Μανωλάς (29’ λ.τρ. Παππάς), Κουλλίρα, Κολοτούρος, Μπούμπας, Καλλιαμπάκας (20’ λ.τρ. Σιούτης), Μαλάι, Κούτρος, Χρυσάφης, Πανόπουλος (78’ Θεοδωράκης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης (69’ Αμανατίδης), Σεβδαλής, Οικονομόπουλος (62’ λ.τρ. Κάρο), Ποστόλι, Αθανασίου, Καραχάλιος, Παπαντζίμας (76’ Παπιδάκης), Μαρσέλος, Ζουρούδης, Μπόσιος.

* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money