Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΩΡΩΠΟΣ – ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ 2–0



Η ομάδα του Ωρωπού

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-0), νίκησε ο Ωρωπός την Δόξα Ποντίων στο γήπεδο Νέων Παλατίων. Γεγονός είναι, πάντως, ότι ο Ωρωπός (παρότι είχε πάλι πρόβλημα στην τελική προσπάθεια) σιγά-σιγά βελτιώνεται και κερδίζει θέσεις στην βαθμολογία ενώ αποκτά και ψυχολογία… Η Δόξα Ποντίων άφησε καλές εντυπώσεις, έχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά ήταν μέτρια αμυντικά.
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 στο 8' με διαγώνιο σουτ του Κανάρη (πιάστηκε ανέτοιμος ο Γκιόλιας). Ο Ωρωπός διατήρησε την υπεροχή σχεδόν σ' όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ και στο 74' με κοντινό πλασέ του Φιλλή (από πάσα-ασίστ του Κανάρη) σημείωσε το 2-0.
Η Δόξα Ποντίων είχε στο 17’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Μαβίδη, αλλά ο τερματοφύλακας Ντέρκα έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Καρράς, Περδίκης. Στο πρώτο ημίχρονο απεβλήθη από τον πάγκο του Ωρωπού ο προπονητής Ανδρέας Σκουβαράς για διαμαρτυρία.
ΩΡΩΠΟΣ (Σκουβαράς): Ντέρκα, Αμπάζι (46' Φιλλής), Μήτρου, Βολιώτης, Γιουνάς, Σκαρμούτσος, Παπαγεωργίου (86' Π. Νικολάου), Γ. Μπαλόκας, Κανάρης (80' Κατσίκας), Μίχας, Μπραχιμάι.
ΔΟΞΑ Π. (Μακρίδης): Γκιόλιας, Παπαγεωργίου, Θεοδώρου, Κότσαλος, Ρούντος, Αθανασιάδης (66' Χριστιανίδης), Αντωνιάδης (55' Καϊταλίδης), Πέτρου, Μαβίδης, Βενετικίδης, Λαζαρίδης (88' Σονίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money