Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ + ΒΙΝΤΕΟ



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–1
Πρώτη και σημαντική νίκη του Παλληνιακού επί των Γλυκών Νερών με 2-1 στην εκπνοή του παιχνιδιού! Ήταν ένα ματς που και οι δύο ομάδες ήθελαν οπωσδήποτε την νίκη, ενόψει δυσκολότερης συνέχειας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος, δημιούργησε μερικές ευκαιρίες για γκολ και κατάφερε να προηγηθεί με απρόσμενο πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής του Βατίστα) στο 37'. Στην ποινή ευστόχησε ο Κοβάνης (1-0).
Στο β’ μέρος τα Γλυκά Νερά έδειξαν αποφασισμένα να ισοφαρίσουν αλλά δεν είχαν σχέδιο! Είχαν ευκαιρίες με τον Λαναρά και τον Νάνο, μέχρι που στο 65’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω (αυστηρής) αποβολής του Καλούδη για αδέξια και αθέλητη κλωτσιά στον Συμβουλίδη.
Από το σημείο εκείνο και μετά οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στις κινήσεις αλλά σπάνια απείλησαν σοβαρά τον Αραχωβίτη. Πάντως, η ισοφάριση ήρθε στο 82' με κεφαλιά του Νάνου, από κόρνερ του Αλεξίου (1-1). Όλα έδειχναν ότι τα Γλυκά Νερά θα κατάφερναν να πετύχουν ένα ακόμη γκολ και να φύγουν νικητές. Όμως στο 92’ από διώξιμο της μπάλλας από τον Κοτροζίνη, πήρε στο κέντρο ο Δαραμούσκας, κι έβγαλε τον Κούση σε θέση βολής. Ο τελευταίος ξεπέρασε την αντίσταση του τερματοφύλακα Αρβανίτη κι από πλάγια θέση έγραψε με πλασέ το 2-1 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Διαιτητές: Μπερέτας – Καραθανάσης, Γουρνιάς.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας): Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Δαραμούσκας, Χαρίσης (72’ Κοτροζίνης), Υφαντής, Κυριόπουλος (85’ Καστής), Βυργιώτης, Κοβάνης (76’ Μαυράκης).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Αρβανίτης, Συμβουλίδης (67’ λ.τρ. Τσάνι), Πανάγου, Βατίστας, Μιχελής, Γιαννούλης (60’ Γάσπαρης), Αλεξίου, Βάρδας, Μπέντας (87’ λ.τρ. Κουφοκώστας), Νάνος, Λαναράς.
* Στιγμιότυπα από την επίτευξη του 2-1:  https://www.facebook.com/gl1966/videos/10208494351974645/

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0–0
Η ψυχωμένη Λαυρεωτική μπλόκαρε τις κινήσεις των αντιπάλων της και παρά την πολλή δύναμη που είχαν οι μονομαχίες στο κέντρο, καμία ομάδα δεν κατάφερε να δημιουργήσει έστω μια καλή ευκαιρία για γκολ!
Στο 5' ο Μεντύ βρέθηκε σε θέση βολής αλλά άργησε και λίγο αργότερα ο Σκούμας είχε κακό πλασέ, άουτ. Το α' ημίχρονο έκλεισε (45’) με σταθερή απόκρουση του Παππά σε κτύπημα φάουλ του Γκούμα.
Στο β’ μέρος ο Αήττητος προσπάθησε να πιέσει κάπως περισσότερο αλλά η Λαυρεωτική ανταποκρίθηκε με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Μόνο σε δύο περιπτώσεις, ο Σέλβια δημιούργησε ρήγματα από πλάγια αλλά δεν έκανε την καλύτερη επιλογή στην παράλληλη σέντρα. Η Λαυρεωτική απείλησε στο 70' με κοντινή κεφαλιά του Τζώρα ενώ στο φινάλε ο Ακαρέπης πλάσαρε πάνω στον Κύρκο.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Λάμπρου, Κυριακόπουλος. Ευχαριστημένοι ήταν όλοι από την απόδοση των διαιτητών.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Πετούρης): Παππάς, Απέργης, Μαρινάκης, Πώχος, Παντελιάς (75’ λ.τρ. Τζώρας), Χάλαρης, Βίλα (67’ λ.τρ. Χουσεΐν), Μαραγκός, Μεντύ, Γιαχάεβ, Σεΐτι.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Κωνσταντακόπουλος): Κύρκος, Σέλβια (65’ Αλήμπας), Τσέπας, Λαλαούτης, Μωυσιάδης (72’ Αλεξίου), Σκαφίδας, Αρκουμάνης, Βαγγελής, Λύγκος (82’ Πέντσας), Γκούμας, Σκούμας.
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 2–1
Στο Μπογιάτι έγινε μάχη και ο Ολυμπιακός επικράτησε δύσκολα αλλά με ανατροπή του Νικολακάκη 2-1. Ήταν η πρώτη ήττα του Νικολακάκη, που δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και μάλιστα συνοδεύθηκε από δύο απώλειες (ένα σοβαρό τραυματισμό και μια αποβολή). Οι γηπεδούχοι άργησαν να μπουν στο παιχνίδι αλλά αντέδρασαν σωστά και γρήγορα προ του φάσματος της ήττας.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό αφού προηγήθηκαν στο 3’ με κεφαλιά του Πιτσούνη (0-1). Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στην συνέχεια ήταν πολύ καλός. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 15' με πέναλτυ του Ζουρούδη (1-1), «γύρισαν» το αποτέλεσμα στο 37’ με ατομική ενέργεια και τελείωμα του Καραχάλιου (2-1). Στο φινάλε του α' μέρους ο Κουμουλίδης δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να διαγνωσθεί κάταγμα ρινός και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο… Θα μείνει τουλάχιστον για 3 εβδομάδες εκτός αγώνων.
Στο β’ μέρος το παιχνίδι εκτραχύνθηκε με τον Ολυμπιακό να μένει με δέκα παίκτες στο 48’ λόγω αποβολής του Μπαμπουλάκη (απευθείας κόκκινη κάρτα για κτύπημα στον Παπαδόπουλο). Οι γηπεδούχοι κράτησαν καλά τις θέσεις τους μέχρι τέλους παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμένων να απειλήσουν. Το ματς τελείωσε με αποβολή του Παπιδάκη στο 93’ (δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ. (Κόκκινος): Ντογκοτάρι, Κατσέρης, Σεβδαλής, Οικονομόπουλος, Μπερμπάντης, Αθανασίου, Καραχάλιος (70' Κάρο), Παπαντζίμας (90' Μαρσέλος), Μπαμπουλάκης, Ζουρούδης, Μπόσιος (92' Αμανατίδης).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Βρεττός): Κολλιάκης, Δαμιανίδης, Καραγιαννίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Καλλέρης (37' λ.τρ. Νταγιάντας), Κουμουλίδης (46' λ.τρ. Παπιδάκης), Εγιουρούμ (60' Καβάσης), Πιτσούνης, Μουκάνης.

ΜΑΡΚΟ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0–3
Άπιαστος ο Κεραυνός, νίκησε στο Μαρκόπουλο την Μαρκο με 2-0, κι έκανε το «4 στα 4», παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο α’ ημίχρονο δεν έγινε καλό παιχνίδι, που είχε αρκετή δύναμη και δεν υπήρξαν φάσεις στα καρέ των αντιπάλων.
Με την έναρξη, όμως, του β’ μέρους (48’) ο εξαιρετικός Ντε Ντέους πήρε πάσα με πλάτη στο τέρμα, λίγο έξω από την περιοχή, και με εκπληκτικό γύρισμα και σουτ έκανε το 0-1.
Στο 52’ έγινε και το 0-2, ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Κακαρά και αριστοτεχνική σέντρα του Ντε Ντέους στον προωθημένο Σότα, που έπιασε κεφαλιά από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στην συνέχεια παίχθηκε παιχνίδι κέντρου, χωρίς πολλές φάσεις αλλά αρκετή ένταση! Η εμπειρία των Κακαρά και Ντε Ντέους έκανε την διαφορά. Ο Κεραυνός κέρδισε άλλο ένα ματς με απλά καλή απόδοση… Η Μαρκό χρειάζεται πολλή δουλειά για να βελτιωθεί.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Ρούντος, Γκόντα.
ΜΑΡΚΟ (Οικονομόπουλος): Κακαγιάς, Σκόρδας, Σιδέρης, Τσετβερίκοβ, Τζανής, Δημητρίου, Μινάι, Δημογιάννης, Βασιλός, Ζατσελλάρι (75' Καλαβρός), Λέμε (68' Μερκούρης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Μακροδημήτρης): Χαντζάρας, Φραγκής, Μπρότσι, Σότα, Ξένος, Λιούμης, Μαγγανάς (74' Ν. Βανγκέλι), Κακαράς, Μουσαράι (85' Γκόντζος), Ντε Ντέους, Ντάι (85' Φουστέρης).
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 0–3
Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Μάχη Μαραθώνα στο Κρυονέρι με 3-0. Στα τελευταία 25’ λεπτά παιχνιδιού κρίθηκαν όλα, καθώς έγιναν τρεις αποβολές και μπήκαν τα τρία γκολ των νικητών. Το Κρυονέρι διαμαρτύρεται για τις διαιτητικές αποφάσεις ενώ πολλοί θεατές είπαν ότι ο διαιτητής ήταν «άλλος άνθρωπος» στο α’ ημίχρονο, κι «άλλος» στο β’ μέρος του αγώνα!
Στο πρώτο 45λεπτο το παιχνίδι εξελίχθηκε ισορροπημένο με λίγες καλές φάσεις για γκολ. Η Μάχη πέτυχε και γκολ με τον Σωτηριάδη, που ακυρώθηκε από τον α' βοηθό ως οφ-σάιντ.
Στο β’ ημίχρονο το ματς απέκτησε καλύτερο ρυθμό, κι έγινε ιδιαίτερα απαιτητικό στο τελευταίο 25λεπτο, καθώς η συμπεριφορά του διαιτητή έγινε αλλοπρόσαλλη…
Το Κρυονέρι είχε δοκάρι στο 66' σε φάουλ του Ζερμπίνη και στην αμέσως επόμενη φάση η Μάχη κέρδισε πέναλτυ, το οποίο αξιοποίησε ο Άντι Σένε (0-1). Το Κρυονέρι διαμαρτυρήθηκε ότι υπήρξε κόρνερ μετά το δοκάρι του Ζερμπίνη αλλά δόθηκε άουτ και στην συνέχεια προέκυψε το πέναλτυ που κέρδισε η Μάχη (που και γι αυτό υπάρχουν αμφιβολίες).
Λίγο αργότερα (68’) απεβλήθη ο Σ. Δεσύλλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το παιχνίδι χάλασε αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν ήδη πάρει υπεροχή. Έτσι, στο 77' ο Λευτέρης Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-2 (οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφ-σάιντ).
Στο 82’ ο τερματοφύλακας Βαζαίος Μανουσάκης βγήκε από την περιοχή του και μάρκαρε αντίπαλο με αποτέλεσμα να δει κι αυτός κόκκινη κάρτα και το Κρυονέρι να μείνει με 9 παίκτες. Όμως και η Μάχη έμεινε με 10, γιατί ο Δημήτρης Μίχας (στην ίδια φάση) εκνευρισμένος παραφέρθηκε, κι απεβλήθη κι αυτός. Το σκορ έκλεισε στο 95’ ο προωθημένος Σωτηριάδης με κεφαλιά (0-3).
Διαιτητές: Μανιώτης – Μπουξμπάουμ, Β. Τζαφόλιας.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Παπαδόπουλος): Β. Μανουσάκης, Δ. Δεσύλλας (75' Μανασίδης), Κολώτας (84' Παραράς), Κανταρέλλης, Βαμβάτσικος, Σ. Δεσύλλας, Άννινος (75' Σολδάτος), Καμαρίτης, Αγγελιδάκης, Ζερμπίνης, Σπυρίδης.
ΜΑΧΗ (Ηλιόπουλος): Παππάς, Καχόπουλος, Παπαδάκης (60' Ραπτογιάννης), Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Θανόπουλος (46' Ελ. Παπαδόπουλος), Νταής, Σένε (80' Καρακοζίδης), Μίχας, Μουρούτης.
* Σοβαρά παράπονα για την διαιτησία είχαν στο Κρυονέρι, κι εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρουν: «O AO Κρυονερίου πίστεψε και πιστεύει πως η προσπάθεια της νέας διοίκησης της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α θα μπορέσει να αλλάξει την τύχη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Βορειοανατολικής Αττικής. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια ημέρα στην άλλη και είναι απολύτως κατανοητό πως χρειάζεται χρόνος προκειμένου να εξαφανιστούν τα ''φαντάσματα'' του παρελθόντος το ταχύτερο δυνατό για να γίνει το άθλημα ξανά ελκυστικό. Την Κυριακή 9/10/2016 οι κερκίδες του γηπέδου μας ήταν γεμάτες με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Μέχρι το 66' λεπτό οι αθλητές προσέφεραν έναν αγώνα κυριολεκτικά διαφήμιση του ποδοσφαίρου με την ατμόσφαιρα να είναι εκπληκτική! Στο 67' λεπτό ο ''άρχοντας'' του αγώνα θέλησε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω του για να γίνει εκείνος ο αρνητικός πρωταγωνιστής του παιχνιδιού χωρίς να ιδρώσει. Υποδεικνύει ανύπαρκτο πέναλτι όντας 20 μέτρα πίσω από τη φάση και ενώ ο βοηθός που βρίσκεται στα 5 μέτρα έχει το σημαιάκι κατεβασμένο (δεν ζήτησε καν την άποψη του). Η ομάδα μας, μετά την εύστοχη εκτέλεσή του, έμεινε να κυνηγάει το σκορ με 10 παίκτες. Μετά από 10 λεπτά η Μάχη σκοράρει και δεύτερο τέρμα, ο βοηθός υποδεικνύει (σωστά) τον σκόρερ σε θέση off-side, ο ''άρχοντας'' δέχεται την υπόδειξη του βοηθού αρχικά, κατόπιν συνεννοήσεως όμως αποφασίζει να την αλλάξει μερικά λεπτά αργότερα, μετρώντας το γκολ ως κανονικό παίρνοντας τη φάση πάνω του και μετατρέποντας τον αγώνα σε ροντέο»...
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–0
Νίκη ουσίας για τον γηπεδούχο Αστέρα Βάρης επί του δυνατού Αχιλλέα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν 3-4 φορές την εστία του Χαριτίδη. Είχαν δοκάρι στο 9’ με τον Κατσούγκρη και η υπεροχή τους έφερε καρπούς στο 25' με νέα προσπάθεια και σουτ του διακριθέντος Κατσούγκρη (1-0).
Ο Αχιλλέας που έπαιξε επιφυλακτικά (δεν είχε τον τραυματία Καλογήρου), προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 60' ο Κουτρομάνος κέρδισε πέναλτυ και ο Ιβάνοφ με εύστοχο κτύπημα διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 82’ τραυματίσθηκε κι αποχώρησε από τον αγώνα ο Κουτρομάνος και ο Αστέρας έπαιξε στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες, γιατί είχαν γίνει οι 3 αλλαγές!
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Σπυρόπουλος, Χριστόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Μπεχλιβανίδης): Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Βεϊόγλου, Ιωσήπου (42' λ.τρ. Κόντι), Κοτζάι, Αν. Καραγιάννης, Ιβάνοφ, Κατσούγκρης, Λυμπερόπουλος (72' Γκολέμης), Κουτρομάνος, Μερκούρι (62' Π. Βανγκέλι).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καπούλας, Καραπαναγιώτης, Βαφειάδης, Αγγελόπουλος, Αβραμόπουλος (60' Σάλαρι), Μαραντίδης, Σταματόπουλος (83' Καψιώχας), Τσάκαλος, Θεοδώρου (46' Τσαλιαγκός).

ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–2
Επαγγελματική νίκη του Ολυμπιακού Λαυρίου, που πήρε εύκολη νίκη στο Κορωπί με δύο γκολ του Γκαβασιάδη στο 10’ και στο 15’. Ήσυχο παιχνίδι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Ο πρωταγωνιστής Γιάννης Γκαβασιάδης στο 9' πήρε πάσα από τον Κοντογιάννη και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 0-1. Λίγο αργότερα (15’) ο ικανός σέντερ-φορ πήρε πάσα του Τσιάτσιου και με ψύχραιμο τελείωμα σημείωσε 0-2.
Το Κορωπί έδειξε βελτιωμένο συγκριτικά με προηγούμενους αγώνες αλλά οι προσπάθειές του δεν είχε αποτέλεσμα… Στο 35' απείλησε με τον Μουτζακά ενώ ο Ολυμπιακός Λαυρίου στην αντεπίθεση της φάσης αυτής έχασε απίθανη ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Καραγιάννη. Στο 40' ο Γκαβασιάδης είχε γυριστό σουτ που απέκρουσε ο Ούσιος και στο 41' ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος γλίτωσε την αποβολή (κτύπησε τον Έλενα).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν επιδίωξαν την διεύρυνση του σκορ και το Κορωπί πήρε πρωτοβουλίες και δημιούργησε κάποιες ευκειρίες που «σταμάτησαν» στον Τικταπανίδη.
Καλοί οι διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Δ. Τζαφόλιας, Καραθανάσης.
ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας): Ούσιος, Μπανάι (70’ Σεϊτάι), Βατίστας, Κάλης, Αδαμίδης, Αλεξίου (46’ Πετράι), Βλάχος (62’ Πάντου), Τογιάλλι, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Βίκτ. Παπαδόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. (Δημητρόπουλος-Φαράκος): Τικταπανίδης, Βασιλείου, Καρύδης (65’ Καινούργιος), Τσίκλος (58’ Πετρίδης), Χόρτσας, Μητροφάνης, Κοντογιάννης, Δ. Καραγιάννης (54’ Παπαγεωργίου), Γκαβασιάδης, Τσιάτσιος, Έλενας.
* Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Λαυρίου Νίκος Μούργος, πριν το παιχνίδι μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και ζήτησε να νικήσουν και ν’ αφιερώσουν την νίκη στον ιστορικό ηγέτη του συλλόγου, τον αείμνηστο πρόεδρο Μιχάλη Τσίκλο, ο οποίος αν ζούσε είχε γενέθλια. Πράγματι, τα συναισθήματα ήταν έντονα για την απουσία του Μιχάλη Τσίκλου, που θα συμπλήρωνε τα 68 του χρόνια αν ζούσε και θα χαιρόταν για την άνετη επιβολή μέσα στο Κορωπί! Οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες, αφιέρωσαν το 2-0 στον Μιχάλη Τσίκλο…
* Στιγμιότυπα από τον αγώνα:

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–3
Πολύ καλό παιχνίδι κι από τις δύο πλευρές. Η Ατλαντίς επικράτησε λόγω των πολλών καλών παικτών (και εντέλει της καλύτερης ομάδας) που διαθέτει (παρά την απουσία του πάντοτε χρήσιμου Κολοτούρου) ενώ ο γηπεδούχος Άρης Βούλας προσπάθησε αρκετά αλλά δεν του …βγήκαν οι προσπάθειες.
Μεγάλη η υπεροπλία της Ατλαντίδος και στα «στημένα», απ’ όπου προήλθε και το πρώτο γκολ. Στο 26’ ο προωθημένος Μπούμπας με κεφαλιά-ψαράκι χαμηλά μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Κάρσου, που δεν μπορούσε να αντιδράσει (0-1). Στο 31’ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν μετά από λάθος του Φυλακτού, ο Διακρούσης έπιασε κεφαλιά προ κενής εστίας, άουτ! Πριν λήξει το ημίχρονο (43’), ο βιρτουόζος Χρυσάφης βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την μεγάλη περιοχή και με καλοτραβηγμένο σουτ στο «Γ» του Κάρσου πέτυχε το 0-2.
Στο β’ μέρος έγινε παιχνίδι αναμονής αφού ούτε ο Άρης πίστεψε στην ανατροπή του σκορ ούτε η Ατλαντίς πίεσε για μεγαλύτερο σκορ. Πάντως, ο Μπούμπας δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά στον αγώνα, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή (73’) και με σουτ σημείωσε το 0-3.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία: Αντιπαριώτης – Κυριακόπουλος, Τριγάζης.
ΑΡΗΣ Β. (Δαγκούλης): Κάρσος, Μήτσιος (46’ Κριλής), Βελλής, Λάσκος, Διακρούσης, Μπουλλάρι (75’ Λίτσας), Διγενής, Παπαδημητρόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταθάκης (65’ Γκριν Λόνγκο), Κολτσίδας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Τσιώλης): Φυλακτός, Τσιτοφώτος, Μανωλάς, Παπασωτηρίου, Μπούμπας (80’ Πούλιος), Κουλλίρα, Κόντη (70' Οικονόμου), Μαλάι, Καλλιαμπάκας, Χρυσάφης, Σιούτης (55’ Καρποντίνης).
* Στιμγιότυπα από τον αγώνα:
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money