Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 1–1



Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στον Διόνυσο, όπου η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών. Στο πρώτο ημίχρονο ο Διόνυσος ήταν καλύτερος κι έχασε στο 40’ την σημαντικότερη ευκαιρία του, με τον Ραυτακόπουλο να πλασάρει και η μπάλλα να βρίσκει το δεξί δοκάρι του Χαριτίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας είχε καλή κυκλοφορία της μπάλλας αλλά ο Διόνυσος έχασε τις πιο αξιοσημείωτες ευκαιρίες, όπως η κεφαλιά του Αγγελόπουλου, που εξουδετέρωσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Χαριτίδης.
Σε καλά οργανωμένη επίθεσή του (70’), ο Αχιλλέας προηγήθηκε 0-1 με διπλή προσπάθεια του Καρβούνη. Όμως, ο Διόνυσος ισοφάρισε στο 75’ με πλασέ του Αγγελόπουλου (1-1).
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο 85’ (και μέχρι το τέλος του αγώνα) για ανατροπή-πέναλτυ του Δρόσου, την οποία απέφυγε να υποδείξει ο διαιτητής! Πάντως, έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Δρόσο και ο Διόνυσος έπαιξε για το υπόλοιπο της συνάντησης με 10 παίκτες…
Διαιτητές: Μαλαμάς – Καραθανάσης, Κάλλης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ (Κουτσογιάννης): Μπακοδήμος, Χαρμπίλας, Ζαχαρόπουλος, Μίσιος, Χρ. Γκέσουρας, Καρατσίκος, Απ. Γκέσουρας (62’ Χρυσανθόπουλος), Ράλλης, Ι. Αγγελόπουλος, Δρόσος, Δ. Ραυτακόπουλος (70’ Μαρώλιας).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Καβαλλάρης): Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Λάσκαρης, Καραπαναγιώτης, Κονιαβίτης (68’ Τσαναχτσίδης), Π. Αγγελόπουλος, Καραγιαννίδης, Μιχαλόπουλος (46’ Λυμπερόπουλος), Σταματόπουλος (82’ Σάλαρι), Τσάκαλος, Καρβούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money