Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5–1


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛΟΥΡΗ ΣΕ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙ  
Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε η συνάντηση του Παμπαιανικού και της πρωταθλήτριας του ομίλου Δόξας Αγ. Άννας. Οι πιτσιρικάδες του Γιάννη Χερίδη (με μέσο όρο ηλικίας της 11άδας στα 17 χρόνια) έπαιξαν αποφασισμένοι να μη χάσουν την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Κατάφεραν να επιβληθούν της πρωταθλήτριας Δόξας, η οποία έπαιξε ανοικτά αλλά είχε κτυπητές αμυντικές αδυναμίες.
Ο χορός των τερμάτων των γηπεδούχων άρχισε στο 20’ όταν ο Λαγός έφυγε μόνος του στην κόντρα, πέρασε και τον τερματοφύλακα Βλάχο και πέτυχε εντυπωσιακά το 1-0. Η Δόξα αντέδρασε, δημιούργησε 2-3 εξαιρετικές ευκαιρίες (τετ-α-τετ) αλλά στην τελική φάση δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Στο 22’ ο Κράσι είχε οριζόντιο δοκάρι, μετά από σέντρα του Γιαλαμά.
Το 2-0 σημείωσε ο Μυρτάι σε αντεπίθεση (40’) με πλασέ από πλάγια θέση, μέσα από την περιοχή.
Στο β’ ημίχρονο η Δόξα ανέλαβε πάλι πρωτοβουλία, πίεσε και είχε σουτ του Σωνίδη (47’) μόλις άουτ και κεφαλιά του Κράσι από κτύπημα φάουλ του Παπαδόπουλου, που μπλόκαρε ο Κασελούρης.
Όμως, στο 59’ ο Σἐλβια έβγαλε σέντρα στην περιοχή της Δόξας και ο Μυρτάι με απευθείας βολέ έγραψε το 3-0. Στο 62’ ο Κασελούρης έδιωξε σε κόρνερ εντυπωσιακά, σουτ του Κράσι από την μικρή περιοχή, κι ακολούθησαν μέσα σ’ ένα δίλεπτο, δύο ακόμη γκολ του Παμπαιανικού.
Σε κάθετη πάσα του Γκόμπλια (66’), ο Σέλβια έφυγε σαν σίφουνας στην αντεπίθεση, πέρασε και τον τερματοφύλακα Βλάχο και πέτυχε το 4-0, ενώ στο 69’ πάλι ο Σέλβια πέτυχε το 5-0, με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ που κέρδισε ο ίδιος από τον Πουμπουρίδη.
Η Δόξα πέτυχε το γκολ της τιμής στο 80’ με τον Κράσι.
Διαιτητές: Μπαρούνη, Αικ. Αντωνίου, Γ. Αντωνίου.
Οι φίλοι του Παμπαιανικού χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Δόξας, πριν την έναρξη του παιχνιδιού, στον χαιρετισμό των ομάδων…
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Δημήτρουλας, Ν. Αζακάς (41’ λ.τρ. Α. Αζακάς), Ζάχαρης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Κατσαρός (86’ Γεωργόπουλος), Λαγός, Στασινούλιας (75’ Αγγελόπουλος), Μυρτάι.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Μαρμαράς, Νιφόρος (31’ λ.τρ. Πουμπουρίδης), Σιδηρόπουλος (46’ Ζαπουνίδης), Γιαλαμάς, Κωτσαδάμ, Σάββας (56’ Νικολάου), Παπαδόπουλος, Κράσι, Γκίνι, Σωνίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money